Matek? A matek az, hogy a jelenlegi kapitalizációja (egy ekkora emelkedés után is) a cégnek a saját tőke 50 % környékén mozog, az összes kötelezettsége is alig haladja meg a saját tőkét, miközben a befektetett eszközök (főként ingatlanok) értéke közel duplája a kötelezettségeknek. Azt nem értettem, mindenki ennyire hülye, hogy 200 alatt, sőt 150 környékén tudott ez a részvény ennyi ideig dagonyázni, de megjegyzem, még a mostani árazás is igen alacsony a meglévő (szabad) vagyonhoz képest, csak már elmúltak a totál bolond órák. Az, hogy még akár SZIT vagy valami nagyobb projekt, esetleges tőke bevonás és azzal egy új dimenzió is jöhet, még rárak egy lapáttal a dolgokra, de a véleményem szerint még ezek nélkül is alulértékelt a jelenlegi árfolyamon a cég, legalább is azokból az információkból leszűrve, amik nyilvánosan rendelkezésre állnak. Megnéztem, a BIF-nek kb. ugyanekkora a befektetett eszköz állománya, csak ott 6x annyi részvény van, mint itt és mégis valamivel magasabb a jelenlegi árfolyama. Lehet, hogy ügyesebbek, szebbek, értékesebbek, még jobb az eladósodottsági arányuk és a saját tőkéjük, de az egész biztos, hogy nem jelent 6x-os különbséget.
a reptér már itt van felszállópályán az appeninn "kamura felhúztátok az appot"---- ki és milyen kamura? " ez a mai bohóckodás" ---- ja, nem ment ma 300 forintot?
Ha visszakeresed én azt írtam: 370 alatti zárót nem várok. Illetve 370-420 as sávba fog mozogni.. bingo. Ott is van . Gondolkodom eladom az összes részvényemet és januártól külföldi tőzsdék.. Ez a mai bohóckodás , forintozás ami wallisba is pl ment...nekem nem jön be .. Most kamura felhúztátok az appot..Utána ugyanaz lehet mint Akkonál szépen csorog le.. igaz elvileg kgy környékén emelkedik.. Nálam a matek 430-440 ..re jön ki.. reptér vagy lesz vagy nem ...
Appeninn real