Adri, tavaly 7 forintot fizetett osztalékként. A 2017-es év a régi menedzsment éve volt, lényegi változást az osztalékra nézve nem várok. Ha az új ingatlanok bekerülnek akkor már kioszthatnak 6-9 md Ft-ot is, de ez a jövő, ez akár 50-150 Ft is lehet részvényenként. Ez egy becslés - 120md eszközállomány, 8% profit és 50-100 millió darab részvény esetén, +/-25% hibahatár.
irigylem annak a lelkiállapotát, idegrendszerét aki, pl. akár ma megveszi és csak április közepén néz majd rá, addig nem. Ez nekem egy megtakarítás, amit komoly kockázattal, de komoly hozam reményében kockáztatnék.
Lőnek mindenhonnan ránk és a többi Mészire! Mindegy, elvagyok itt a rókalyukban, kipörgetek pár sorozatot amíg le nem zajlik a háború. Én biztos nem megyek harcolni... az urak kávéznak a vezérkarral, és várják, hogy véget érjen a vérzivatar. :)
Erre nem gondoltam, azt hittem volna, hogy az ünnepek után meglódulnak a papírok. Látható, hogy a sok kicsik, aki egy irányba várják nagyon megvezethetőek. De nem szeretnék trollkodni, ezekhez a papírokhoz tényleg hülye vagyok.
(UP)PENINN