Nem lesz ebből bukta. Ha bukta lesz akkor beszakad, majd stabilizálódik. Ha győzelem lesz akkor kilő, majd stabilizálódik. A reál értéke fundás alapon szerintem ez év végére elérheti a 700 at.
Én nem vagyok tapasztalt, de válaszolok :) Nem látok rá esélyt, hogy országos narancsos bukta süljön, így maradok a pakkommal, ha tudok, bővítek lentebb
Én sem tervezem, de mondjuk ha a közvélemény kutatások másképp állnának, nem biztos, hogy ugyanezt gondolnám csak azért, mert az App nem politika függő. Szerintem minden ml részvény az, bármiből is álljon a portfólió. Amiért viszont szerintem sincs akkora veszély a papírban, az a közkéz aránya. Számításaim szerint esetünkben nagyon alacsony lehet, ami közkézen van, az is haveri cégek zsebében, ezért egy esetleges vereség esetén is meg tudják védeni az árfolyamot.
Haha, alakulunk! megkérdeztem, hogy átköltöztünk-e, erre kaptam egy mínuszt :) Kemény dolog ez a fórumozás... Na mindegy, kérdésem a tapasztaltabb kollégákhoz: terveztek bármilyen biztonsági intézkedést a választások előtt? Itt első sorban gondolok azokra, akik nagyobb kitettséggel rendelkeznek ml papírokban. Persze nem gondolom, hogy túl nagy meglepetésre kéne számítanunk, de 2002-ben, Orbán Gráz-i kirándulása előtt sem voltak erre utaló jelek, aztán ahogy mondani szokták, a többi már történelem.
Hát van esély, hogy választásokig nagy hír nélkül maradunk. Öntő József kolléga nagyon ragaszkodik a fosch árjához. De bízzunk testvéreim, lesz még itt eufória!
(UP)PENINN