Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én nem vergődöm mert nem vagyok beragadva a papírban mint sokan. Vergődjenek azok a 4igis Tisza szavazó részvényesek akik most mínusz 100 milliókkal ülnek ebbe a részvénybe a komplett idióta miniszterelnökük miatt. Billincs billincs rács rács. Pl (Rice, Feel stb)
Sajna ez komolyan csak akkor fog valtozni ha egyertelműen javul a viszony addig ez a levfel megy egyre alacsonyabb szinten.Le-fel,le-fel aztan egy negatív hír,utalas és maris 200 forinttal lejjebb megy a le-fel
Tudod valaki pénzt jön keresni valaki meg várja az 50 ezer forintos csekket. Ugyan azok az egy bites szavazók tették hatalmora a Tiszát mint anno a Fideszt. Semmi nem változott csak a porondmester lett más.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...