Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azzal teszel,hogyha emelkedik akkor egyből eladód?Szerintem úgy az emelkedést gátolod,mert egyböl leforintozod.Az ovodáról meg annyit,hogy amit lapáttal itt leműveltekl,megy az adók,kapok,na az-az ovoda
Abban egyetértek, hogy egy fos lett, még az is lehet, hogy csak pár napos felhúzás és megyünk vissza a startmezőre, bár remélem nem. De a lényeg: amit 16xx-ért vettem az utóbbi hetekben, és az nem kevés, abból jó pénz lesz hó végéig! A többi papíromnak is már 2300 alatt van az átlaga, szóval azok is sanszosak, hogy öszre jól fognak kinézni. A többire nem reagálnék
Jászai mint Palvin Barbi járja a világot és fotòzkodik de megrendelés semmi csak mindig készíti elő a következő hatalmas üzletet.A gyárban meg 0 dolgozò meg egyre több mindent adnak el el a cégből tologatják jobbròl balra ,balròl jobbra de igazi eredmény egyenlőre semmi .Nem sokára aki a fel le járatást csinálja az is ráb..k ha nem lesz kiegyezés a kormánnyal mert a bukott safet meg az állammal valò pereskedést nehéz lesz már sikerként eladni a nagy felpatthoz.Bar van akinek mindent is el lehet adni bizonyíta a fòrum 🤣
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...