Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az árfolyam eddig még kegyes is volt volt idő dönteni aki még 2000 felett akarta eladni.3-ad szor pròbál rá az árfolyam .De a mostani nem nagyon akar vissza pattanni csak fuldoklik az éppenhogy 2000 feletti szint .
Opus ma minimális forgalom mellett esik, a 4IG viszont majdnem átlagos forgalommal, ami nem jó előjel. Mintha Jásza felett már ítéletet mondtak volna, Lölönél viszont még kivárnának.
Az 1500 vétel meg nem volt értelmetlen 2160 nál, mert most már besétálhatok az ügyészségre NERes pénzmosás gyanújával. Hatalmas bukóban vagyok, bejelentem a pénz mosi gyanút. Ami nem alaptalan valljuk be!
Azt hiszem Te rossz vitamint szedsz ne irogass 2000 re a VIP kiszállot az 4000 ig. Nem tudom a csöp agyad ezt nem fogja fel? 4000 ig volt a VIP kiszálló érted csökött agyu?
Omlik a Rába,omlik ez is .Na hajrá optimisták lehet akanyulkálni mert jò lesz ez !! 👌.Vmikor majd 4000 csak előtte lemegyünk 1500 re ki tudja meddig.Ez volt 4000 nél 3000 nél és 2000 sem lesz különb.
Lassan megvan a szokásos map minusz 100 as csak ne mondja senki, hogy ez véletlen. Tudatos a játék ez egy NERes patkány pénz kimentes vagy egy kemény shortos akció. Mert különben nincs semmi ok a szórásra. Még egy pár beíró VIP kiszállot írogat itt meg ( kicsit megkésve -a balgák -) szóval várjuk a végét. Valahol megáll és felpattan, ez egy ilyen játék. A forgalom is ezt sugallja!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...