Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
OTP-TOP ma, 19:02
#87770 Ez jó volt köszi! :D Ha be is ragadsz, humoristaként tuti milliárdos leszel 1-2 év alatt. :D - "tőzsde mégsem úgy működik, mint egy ATM." A tőzsde MINDIG úgy működik, mint egy ATM. :D https://www.urbandictionary.com/define.php?term=ATM
Legyen mondjuk 5 év és akkor remélem/jük megnyugszol. Úgy hallottam, hogy visszavonultatták a visszhang jelet a magyar ovikban. ;-) Viccet félretéve... gondolj bele, hogy aki 4500 körül vette neki milyen érzés vagy akinek folyamatosan olvad a nyerője? Nincs összefüggés közötte, hogy írsz van nem, de tényleg nem lehet érteni...
Q3-ra 5000! Vagy Q4-re... Vagy majd valamikor. A tények viszont azt mutatják, hogy akik 4000 fölött belevettek, ki lettek tömve, mint a szar. 4000 jóidőre felejtős. Lebasszák 3000 alá, örülni fogunk, ha addig visszajön.
Ma pozitív volt a nemzetközi hangulat, így esett ekkorát. Negatív nemzetközi hangulatnál mi lesz? Ne feledjük úgy ennyi az árfolyam hogy q4 után milyen bejelentések voltak. A 4ig az idei év vesztese, és valószínűleg év végén is ez lesz a helyzet. Ennek annyi.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...