Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, meg azt, ahogy addig is fog lemenni... De ismerős a stílus...és hogy hirtelen idekerültél a semmiből,és folyamatosan írsz... Te vagy az, zolika? :)
Nagyot ment a papír 2 nap alatt.Látva az elmúlt hetek bizonytalanságát,lehet itt egy komolyabb profit realizálás nap végén.Én biztos eladnám,ha tegnap 3ezer alatt vettem volna.Meglátjuk.
Mert te ezt eldöntöd ? Aki nemed nem tetszik az vagy klòn vagy troll .Valò igaz nemrég regisztráltam de a fórumot régebb òta olvasom .Ha én klòn vagyok azt mondanàm hogy te meg egy jellemtelen fizetett felbeszélő.Nemvolt olyan őszinte a mosolyod a napokban meglátjuk meddig lesz ez így .
Megmondom őszintén,az elmúlt hetek mozgását látva,nem gondoltam,hogy 4000 közelébe vissza jön a papír 1 nap alatt.Azt gondoltam,hogy a nagy zuhanás után,max 3500-ig lesz vissza korrekció,de hogy azon is átmegy mint kés a vajon.....hát???Tévedtem,ezt el kell ismerni.
zolikát pár hetente ki szokták tiltani... sehol nem szeretik a személyeskedő, kárörvendő trollokat, akinek semmilyen papírja nincs, mégis folyamatosan osztja az észt..persze csak itt, sehol máshol...elég átlátszó... Ha itt lenne, kíváncsi lennék, épp mit okoskodna össze azzal, hogy 2500 lesz pár napon belül...miközben a tegnapi aljá és a mai, eddig csúcs között ment 27%-ot...ezt épp mivel magyarázni...Szegény ebből is kimaradt...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...