Köze nincs azokhoz az "elemzések"-hez gondolatmenetekhez, amit a topicban írogat. Annyira látszik, hogy chatGPT az egész. Sajnos mindig akad benne egy-két mondat, amit elfelejt átírni és úgy másolja be. Ha visszakérdezel a gpt-nél, azonnal korrigál a "saját hülyeségén" és még elnézést is kér. De itt, akiről most beszélünk, mindent elfogad tőle és sajnos meg is osztja, ami nagyon sokakat rossz irányba befolyásol. Sajnos mindig voltak vannak és lesznek is ilyen emberek és őket nagyon sajnálom. Gyuri évek óta csak akkor bújik elő, amikor az Opus esésben van, így volt ez tavasszal, v. nyár elején is. A hozzászólásaihoz visszatérve: Nézzétek meg, amikor nem "hosszasan elemez", csak hozzászól valamihez. Óva intek mindenkit! Ez csak egy fórum, hallgasson a saját eszére és megérzésére, ne befolyásolja a döntéseiteket senkinek a hozzászólása, különösen NE A CHATGPT /alias Betgyuri/ !!!!!!
Engem is kitiltott.Lassan csak saját magának fog írogatni. Össze hasonlítgatja a ezt a ....-t a 4IG-vel. Egy lapon nem lehet emlegetni vele.Itt csak bukni lehet,ott keresni.Mészáros szarik a részvényesekre.Ő viszont Gellértet simán kopaszozza .Neki lehet.Addig volt jó,amíg nem volt,azóta a részvény is esik a bölcs írásaitól.
Engem nyáron tiltott ki, mert nem tettszésem fejeztem ki a papír iránt, viszont senkit meg nem bántottam a személyében!!! Ez egy idióta, flusztrált , beteg egyén!!! A tropikában jól el van magának az idióta írásaival 😃😃
Valaki megkérdezné kenyeres kollégától amit tegnapi ígéretével ugyan mi a helyzet, mikor azt írta ha felmegy a Mol 3050 re mind a 60mill idehozza és feltolja vele az árfolyamot 550 re na akkor hol is kell ezt keresni mert nem igazán látom találom.
OPUS Global Nyrt.