Jókat beszélsz, ezért szépen megszórnak minuszokkal. Kár, hogy a rózsaszín ködtől sokan nem látnak ki a fejükből. . Lássuk, mi lesz holnap: - a mait rövid sávozásnak fogjuk fel, és aztán tovább fel, vagy - már meg is volt a lokális csúcs, és hagyják hogy a shortosok visszacsorgassák, ahogy eddig is.
"Szóval ez a réstöltés úgy marhaság ahogy van." . Én is ezt gondoltam 805-nél és 810-nél, hogy sosem lesz ez 430 körül, pedig mégis lement... A 300 alatti rések tényleg irreálisak, de 538-ra bármikor leviszik. Majd figyeld csak meg.
Azt tudjuk hogy mennyi a beker árunk,és ahhoz képest mennyi a nyerő/bukó.Na ennyit tudunk,hogy mennyit érnek a cégek.Oda rakják ahová akarják,de inkább oda ahol keresnek vele.2017 nem ismétlődik meg.Rulett ez erőteljesen.
ujujjj, kitiltották Sorost a pf-en. :))) Moderációs esemény történt "Sorosgyörgy" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása: troll
Hadjuk már ezt az" akinek nem tetszik adja el" szöveget ,ez az igazi vak vezet világtalant.Beker áron odaadom bármikor a maradákot,csak érje el a 711-et.Ha már a PF,meg az M1 tolja az opust,az kurvára nem jó jel.Ha felmegy a bennragadtak bekerárára az rv két kézzel fogják dobálni,és ezt te is tudod. 1év alatt az állampapir többet hozott ugra-bugra nélkül.2 napot ment,és fillingeljen mindenki?Ugyan már.
Én azt nem értem, hogy az IT és telekommunikáció miért van felsorolva, miért nem teszik át az összeolvadás előtt a 4IG-be? A médiát kivették a tevékenységek közül, az IT-t nem.
Ha zavar akkor el kell adni a részvényt és megtűnik a zavaró tényező. Ha részvényes akarsz lenni a fúziókor akkor tudomásul kell venni, hogy sem az új részvény értékét, sem a darabszámát nem tudjuk még.
OPUS Global Nyrt.