Indoklast szeretnel nezd vissza mit muveltek ezzel a papirral az elmult 3 honapban es meg azota is muvelik. Belebegtetve az apportok meg h milyencsuda jo lesz kozben tomik az uj balekokat.
Apport sztem nem lesz aug 31.ig de szeptemberben meglesz. Véleményem szerint legkésőbb a féléves eredmény környékén. Talán egy jó kis jövőbeni tervekről szóló prezivel együtt. Az hogy merre megy most az árfolyam ki tudja. 50misivel lehet 600 de ugyanúgy 520is. Ilyen a könyv jelenleg.
Almafa: " leteszik 520 kornyekere csak az most nem fogja megfogni szerintem" Hát igen.hiteles tőle ez, van sok tudása meg tapasztalata. Lassan túllép a kérdezős korszakán, már bátran véleményt kifejt.:)
Mondják, hogy esni fog ennyire-annyira szerintük. Indoklás semmi.:) Szerintem jövő hétre 902 lesz. Szerintem. Van annyira megalapozott, mint az övék. Pompi legalább próbál valami körítést adni a lebeszéléséhez, ő méltányol legalább ennyire bennünket. Meg van hozzá TA tudása.
Szarra tomve mindenki 600 felett majd lassan 500 felett is. Remek! Evek mulva talan lesz meg felkor h kiszabaduljunk a tomesbol. Alias Tolvajreszveny !
Elotte el kellene jutni a 805-810-ig is. Egyelore ismet igaza volt Pomperjnek. Aki ugyes volt a 8%-os napon adta es nem vette. Vagy napon belul adta is. Megint lesunk mint a hal a szatyorba ha ujra leteszik 520 kornyekere csak az most nem fogja megfogni szerintem. A masik topicban is egyre kiabrandultabbak egyesek es nem biznak az augusztus vegi apportokban.
ah akkor már dobom is...:) a modi teljesen kiszárit minket. a népnek már ötletelni sincs kedve h mi kerül még be, milyen buli lesz. de mint annyiszor az életben reméljük a jó dolgokra várni kell.
Nincs kedved vitázni, de mégis megteszed?:) Én tényleg nem folytatom, de annyit még egyszer hozzáfűzök, hogy most is nagyon laza összefüggésben lévő dolgokat hoztál fel. Vannak jóval erősebb tényezők az OPUS-szal kapcsolatban, amik egyediek.
Opus Global Nyrt Forecast