A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
az elmondottaid alapján nekem úgy tűnik, hogy a múltkori PF-s cikken belelkesülve, magához képest túl nagy súllyal kapott bele, a gyors meggazdagodás reményében...valszeg csak pozitív kockázattal számolt...van ez így, mindig tanul az ember :-(
Ezt írtad: "fogja is a fejét és a már mínuszos sem akar egyelőre kiszállni" Mikor vett bele és mennyiért? Ha azt nézem,hogy IPO-kor, akkor az már kiolvadt és kb 300 ft nyerőben van, el lehet adni a fenébe. Ha IPO után vett bele 2018-19-20-21-22-24-24, akkor bőven kiolvadt és nyerőben van. Ha most vett bele okt. végén, november elején, 5800-on, akkor meg kurvára nem értem ezt a hisztit, amit itt leversz, mert -10% nem a világ vége, ha nincs felkészülve a rokonod -50%-ra, akkor tudatosítsd benne, hogy hagyja a tőzsdét a picsába, mert nem neki való. Amúgy tedd be nyugodtan a volument, lassacskán elnyammogjuk.
Miért lenne vicces? Amúgy meg félre ne értsd lehet más a véleményed, Nagyon nagyon nagy ritkán beszoktam írni én is más topikba… De tiszteletbe tartom azokat akik pozícióban vannak esetleg virtuális mínuszba ülnek… És mivel tudom milyen rossz érzés egy papír nem úgy teljesít nem fogom A véleményem olyan stílusba előadni ami az ottaniaknak fáj.. Mondok egy példát. Én is beírtam már más fórumba hogy véleményem szerint a gazdasági körülmények miatt az a papír lejjebb fog menni, Adott esetben oda is írom hogy kitartást mindenkinek… De nem forgatom meg szerencsétlenbe a kést, Mert van elég baja… Szóval neked a stílusoddal van a baj nem a véleményeddel…
vicces vagy ;) Teljes félreértésben vagy velem kapcsolatban: sz@rom le a papírt, qrvára nem érdekel, mi van vele. Körökre ha úgy alakul, benézek, de számomra ugyanolyan szereplő a parketten, mint a többi jellegtelen cucc. Kizárólag a rokon miatt kell foglalkozzak vele, aki remek érzékkel elég masszív tétellel szavazott bizalmat és !rövid távra!, ahogy azt párszor leírtam, már kellene neki a lóvé, de nem tud/akar kiszállni bukóval. Örülök, h te elégedett vagy vele és bejön a számításod. A magam részéről pedig a több sztori és a a ledolgozás pedig nem annyira ördögtől való, ahogyan azt beállítod, előbbiből kivettem a részem -csak ezen az időtávon- mol, otp, mbh vonalon, és ezt sajnos látta/látja a rokon is, ezért folyamatosan presszionál, mi legyen a pozival, de mikor ugyanezt javasoltam, term. visszahőkölt. Már huszon x éve tőzsdézek, régóta itt vagyok, a fire kapujában állok, nem kell aggódni, a korábban leírtaknak igenis van létjogosultsága és tükrözi a helyzetet, van akinek ez vérmérsékletétől függően belefér, másnak nem, ezzel nincs is semmi gond, a stílussal, ahogyan mindez védve van, annál inkább. Sok sikert és főleg kitartást, bár, ahogy elnézlek, ez utóbbival nincs gond.
Nem is tudom mit írjak Neked erre.. Jelenleg ~53millió Ft virtuális pluszban "homokozok" itt és döglesztem a tőkém 😃 "Máshol le tudná azt is dolgozni pikk-pakk".. Na ilyen után én 100%, hogy nem hallgatnék Rád, mert pont ezek a kijelentések szokták azt hozni, hogy elbukja a végén a teljes tőkét az ember. Meg, hogy "elment mellette min. 3 sztori"... Utólag könnyű okosnak lenni, de ha ennyire tudod, akkor bizonyára már annyi pénzed van, hogy idegeskednek sem kellene semmin, hiszen tudod előre mi az ami menni fog és mivel lehet ledolgozni a bukókat pikk-pakk, meg pénzt keresni pikk-pakk. 😃 Az írásodat persze betudom annak, hogy idegesít, hogy itt dagonyázik az árfolyam. Egyébként idegölő tud lenni néha, főleg ha régebben pörgött az ember (vagy pörög most is). Én natgast toltam, ha az nem volt unalmas, de nem vágyom rá, jó nekem ez az idegölő Wabi 😃
Nincs értelme ilyen negatív emberekkel vitatkozni, alapból 1 bites gondolkodás, ha felfele megy az a baj, ha oldalaz az a baj, ha esik, akkor teli szájjal röhög, hogy megmondta, és az is baj. :) Majd jön a Q4 meglepődnek, hogy az is jó, Tiborcz se adta el, nem fosik MP-től, jön majd 26Q2 és így tovább, még mindig stabil cash termelés, Tiborcz még mindig itt van, jönnek a megrendelések, 6e felett leszünk, ha a háború is megoldódik, külföldi befektetők is visszacsoroghatnak, az is felhajtó erő lehet.
A különbség a kettőnk közül hogy én a tényeket mondom te meg néha ide böfögsz valamit… Nézzünk a tényeket: Én a tényeket mondom van olyan papíron már 2.5x !!!! A tények engem igazolnak a Beszélgetésed meg téged… Savanyú legyen ber lehetsz na mindegy többet nem szólok hozzád… Múltkor az admin is helyretett mert minosíthetetlen voltál
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link