A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ahogy elnéztem nem hogy eldobták de még meg is vették följebb… Az a logisztikai központ még ben sincs sehol még be sincs értékelő be a cégbe nincs ki árazodioj belőle
K-monitor indíttatta újra.. a cikkük végén írják mire számítanak: "Vádindítvány benyújtására, azaz valakinek a bíróság elé vitelére eddig még egyetlen esetben került sor."
Ez nem hiányzott most (bizonytalanság), amikor kicsit megindult. :-( . "Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) korrupciós bűnözés elleni osztálya a kormányfő vejének többségi tulajdonában álló Waberer’s és a Magyar Posta közös ecseri logisztikai beruházásának ügyében. Ezzel fordulat történt, hiszen az NNI március 17-i végzésével hatályon kívül helyezte azt a tavaly novemberben meghozott végzést, mely szerint a beruházás ügyében nem merül fel hűtlen kezelés bűntett gyanúja". Nyomozást indított a rendőrség Tiborcz István óriásbiznisze miatt | 24.hu
Én is erre számítok.. A nyomda már lehetett látni hogy mennyire az utolsó pillanatba kapkodtak az emberek a jelentés előtt.. Akkor én azt mondom a hétvége fele bőven 5000 felett leszünk nagyon le vagyunk maradva a többi papírtól. Relatív ezen a szinten is még nagyon olcsón ahol ma van
Az biztos, hogy nem véletlenül lett kikapva, meg nem véletlenül ugrott meg a forgalom sem. Nagyon jó számokat sejtek a háttérben, gyorsan 5K felett leszünk mi hamarosan. Remélem, hogy nem sikerül neki újra lenyomni!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link