Az a problémád, hogy mindenben jót, vagy gonoszságot, szeretem, nem szeretem... szóval ilyesmit keresel. Majd ha eljutsz oda, hogy alapvetően jóindulattal és kíváncsisággal, tanulnivágyással állsz másokhoz, akkor fogsz nagyon sok mindent megérteni. AZ, hogy nem értesz egyet másokkal, az nem ugyanaz, hogy légből kapott bírálatokkal és kapcsolódásokkal operálsz. Ebből sehova sem fogsz eljutni.
Leírtam a véleményemet egy mondathoz, a véleményem nem változott. Nem értettétek meg. Nem tudom jobban leírni. Nem érdekel, hogy kinek szurkol ez meg az, nem ehhez szóltam hozzá.
Azt, hogy minden szar, ezt te írtad most le. Én azt írtam, hogyha nem akarod, hogy állandóan leértékelődjön a forint, akkor változtass a gazdaság alapjain. Ez lenne a megoldás. Tudod, a alternatívák, amik hiányoznak Pakshoz. Érted Te ezt, csak valamiért még a politikával foglalkozol. :)
Leírtam a véleményemet egy mondathoz, a véleményem nem változott. Nem értettétek meg. Nem tudom jobban leírni. Nem érdekel, hogy kinek szurkol ez meg az, nem ehhez szóltam hozzá.
Azt, hogy minden szar, ezt te írtad most le. Én azt írtam, hogyha nem akarod, hogy állandóan leértékelődjön a forint, akkor változtass a gazdaság alapjain. Ez lenne a megoldás. Tudod, a alternatívák, amik hiányoznak Pakshoz. Érted Te ezt, csak valamiért még a politikával foglalkozol. :)
Nincs itt semmi látnivaló, rendben esik a forint
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=195574