szerintem egy ideig még elunatkozgatnak a konzum -és opmus-hívek, ahogy elnézem a két papír vergődését, tehát miért ne jöhetnének ide át onnan vevők? :)
"Ebben a papírban van Kraft bőven még."
mekkora egy hülye voltam, hogy amikor csepel megmozdult, és 560 után leesett 500 alá, nem mertem 500-on venni --- te mertél --- aztán már hol áll a papír, duplázott régen 500-ról:)
akkor az enefi, ami egy időben olyan központi kispapír volt, hogy 500 oldalt írtak vele tele, ekkora hírre ne menne 500-ig? :)
a száguldás után mindig zuhanás jön, múltkori 300 után a limit fogta meg talán 222 vagy mi volt... inkább menjen napi 5-10%-ot, az is több éves banki kamat ;)
lehet, hogy meg lettek szivatva, de ehhez nemcsak a cég járult hozzá, hanem a benne lévő nagyfakalapok is
most elmentek a fakalapok, pápá, most lehetne aratni, hogy csak 10 m rv marad
most igazán meg lehetne száguldtatni a papírt
nem, ez nem egy konzum, ez sokkal több volt egy konzumnál:)
és amennyit ütötték, és amennyi elmaradt siker volt benne, most megérdemel egy 500-ig emelkedést:)
ha már konzum: nézd meg, mit csináltak belőle
szinte kereskedhetetlen majom-céget
ugyanígy az opimus
azokban mikor volt rali utoljára?
A 300 olyan lélektani gát meg erős ellenállás, de azt átviszi, elhiszi mindenki, hogy több lehet, beindul a pszicho rakéta, 400-450 simán lehet. Onnan már nyertes perek kellenek a további emelkedéshez szvsz.
Ahhoz előbb be kellene folyni a lének a perből. A kassza sajnos üres, a nyár mindig veszteséges. Arra viszont elég a 300 is, hogy dolgozói részvényeket osszanak. Úgyhogy a 400 szvsz még irreális álom kategória, de 300 benne van, esetleg 350, de a cég még nem fogja itt venni, csak majd ha jön pénz a perekből. Haliban azért bízhatunk, hátha megjön neki az erstés lóvé :))
hála istennek én jól beszivatóztam 240 alatt 229-ig belőle, aztán amikor megugrott, már vettem 245-255 közt is:)
de a lényeg: ez tényleg komoly lesz, nagyon kevés rv marad, szerintem meglehet a felső limit holnap, és aztán majd holnap este megbeszéljük a továbbiakat:)
azt nagyon kétlem, hogy a 300 akadály lesz, de reggel látjuk a könyvet, és kiderül:)
Én azt hittem, hosszú időre beragadok ezzel a papírral. Mondom, speka rally, kitömtek. De most, hogy jöttek a jó hír a rv. szám csökkenésről... Hm. Most indul a buli, eszem ágában nincs eladni. Pénteken dobnám egy részét 398-on, de a péntek faktor miatt nem lesz már ott limit. Jövő héten konszolidál egy kicsit, utána hatalmas órjöngés lesz. Ebben a papírban van Kraft bőven még.
ENEFI - THE BEST