A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
hát nem tudom zavart is vagyok egy kicsit eln. De az az embert jelenleg félre tették.. nagyon nagy SIKERT FUTOTT BE.. De hiszen az a céljuk Ducséval(O.V.) is EZ!! nem kell ezt tagadni..(PONT NEKTEK) -úgy jártok Ti is mint az Olasz.. így kell szembe jönni..::)) Aztán az Eredményeiteket sútba dobhatjátok.. Annyit himeztek már részletekbe elveszek..::)))
Hát én bizony le. Egyébként 2010-ben (bár nem rájuk szavaztam) nem volt kifogásom ellenük, akár még jól is kormányozhattak volna, de 8 év alatt bebizonyították, hogy több kárt okoznak, mint hasznot, itt lenne az ideje, hogy elhúzzanak.
Ti már régen LETOLNÁTOK AZ EGÉSZ FIDESZT(LEGSZÍVESEBBEN) AZT HISZED NEM ISMERTÉK FEL BENNETEK.. HÁNY BEÍRÁSSAL ERŐSÍTSEM MEG..::))) HIMEZEL HÁMOZOL KEDVES GTG..
Bajomi-Lázár (2006, Média és társadalom) alapján a sajtó feladatai közé tartozik:
fórum a hatalom birtokosai számára (a hatalom üzenhet az állampolgárok felé és üzeneteket kap az állampolgároktól).
fórum a közéleti vitákhoz
a „köz” védelme és informálása, a hatalmon lévők ellenőrzése („detached watchdog”, elfogulatlan őrkutya) ill. mindenféle társadalmi csoport érdekeinek védelme (pl. oknyomozó újságírás). Ez a sajtó konszenzusosan elfogadott legmagasabb szintű feladata. Az "elfogulatlan őrkutya" funkció azt jelenti, hogy a sajtó nem csak addig őrkutya, amíg ellenzékben van, hanem a kormányra kerülve is ellenőrzi a hatalmon levőket. Ez a „Negyedik hatalmi ág” funkció (A három hatalmi ág: a törvényhozás, végrehajtó, és a bíróság)
„A Post-Dispatch egyetlen pártot sem fog szolgálni, hanem a népet, nem a »republikanizmus« szócsöve lesz, hanem az igazságé […] nem támogatja a kormányzatot, hanem bírálni fogja azt, szembeszáll minden csalással és ámítással, legyen az bármi és bárhol, elveket és eszméket fog támogatni, mintsem előítéleteket és pártoskodást. (Joseph Pulitzer a St. Louis Post-Dispatch-ben írt vezércikkéből)
"persze hogy nem viszik tovább a beszélgetést" Szóba került minap Salvini mester, hogy milyen zseniálisan megállította a bevándorlást, beírtam, hogy nem igaz és becsatoltam hozzá az adatokat is, érdekes módon most kuss van róla.
Azé közmédia Országot szolgálja Balosoktól származik vegyenek maguknak TV.. mondta: valaki jobban emlékszik még erre!! -ILYET MI TŐLÜNK NEM LÁTTÁL MEGSZÁLLTUK A KÖZMÉDIÁT... Arra fordított energiát,pénzt pozítivabb megjelenésre fordítottátok volna!! Tessék van médiák.. Minden üzlet máma..Legkönnyebb Monopolt ragasztani..::))
A Fidesz rendbeteszi az országot
link