Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 01. 10. 11:23

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.



link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2017. 06. 26. 13:24
Előzmény: #1097  Alilou3
#1100
„... A kiöregedett, hitevesztett, pénzzel és hatalommal betelni képtelen, a nemzet arcába naponta taposó hazugok uralkodása mintha soha nem akarna véget érni, pedig véget fog érni egyszer. Akkor is, ha ez sokszor reménytelennek látszik. Amikor vége lesz ennek, remélhetőleg minden és mindenki a helyére kerül. A naponta zsírosodó oligarchák és strómanok, az ex-pártvagyont magánosító, népére lövető országpecérek, a szemrebbenve hazudozó privatizátorok éppen úgy, mint az ő elvtelen kisz...olgálóik, a pártutasítás szerint, pénzért bármit leíró, bármit kiforgató, vagy bármiről hazudozó firkászok. Nem kellene engedni, hogy visszaszivárogjanak, hogy megkeressék az aktuális ülepet, hogy úgy tehessenek, mintha soha, semmi részük nem lett volna mindabban, ami ebben az országban évtizedek óta zajlott.... A jogállamiság nevében az ország törvényes kirablásán ügyködő bankárkormány úgy gyurmázott a törvényekkel, ahogy külföldi megbízóinak tetszett. És soha nem azért írtak át egyetlen törvényt sem, hogy jobb, könnyebb, biztonságosabb, élhetőbb hely legyen ez itt. Haza(ki)árulóként kizárólag, mindig, kivétel nélkül a megbízóik érdekeit kiszolgálandó kollaboráltak a nemzeti vagyon fosztogatásában és az eladósításban....” anno Nil novi sub sole.
Alilou3 2017. 06. 26. 10:50
Előzmény: #1098  Vazsmegyei
#1099
Neked meg hiányzik a lófasz a seggedbe Miért nem takarodsz a picsába? mi kell még ahhoz?
Vazsmegyei 2017. 06. 26. 09:27
Előzmény: #1097  Alilou3
#1098
Szalonnázunk, szalonnázunk? Hiányzik a kenyér és a hagyma hozzá! Egyszer minden véget ér, még a liberális borgőzös éjszakák is!
Alilou3 2017. 06. 26. 09:15
#1097
„... A kiöregedett, hitevesztett, pénzzel és hatalommal betelni képtelen, a nemzet arcába naponta taposó hazugok uralkodása mintha soha nem akarna véget érni, pedig véget fog érni egyszer. Akkor is, ha ez sokszor reménytelennek látszik. Amikor vége lesz ennek, remélhetőleg minden és mindenki a helyére kerül. A naponta zsírosodó oligarchák és strómanok, a táguló lakásban helikopterező országpecérek, a szemrebbenés nélkül hazudozó pávatáncosok éppen úgy, mint az ő elvtelen kisz...olgálóik, a pártutasítás szerint, pénzért bármit leíró, bármit kiforgató, vagy bármiről hazudozó firkászok. Nem kellene engedni, hogy visszaszivárogjanak, hogy megkeressék az aktuális ülepet, hogy úgy tehessenek, mintha soha, semmi részük nem lett volna mindabban, ami ebben az országban évek óta zajlik.... A jogállamiság és a törvények széttiprásán ügyködő jogászkormány úgy gyurmázik a törvényekkel, ahogy neki tetszik. És soha nem azért írnak át egyetlen törvényt sem, hogy jobb, könnyebb, biztonságosabb, élhetőbb hely legyen ez itt. Kizárólag, mindig, kivétel nélkül nekik személyes érdekük fűződik....” link
Vazsmegyei 2017. 06. 26. 00:43
Előzmény: törölt hozzászólás
#1096
Dumakirály! Nekem van önkritikám is, ami nálad humánusan hiányos! Öngólt magadnak köszönhetsz! Ebben is csak követheted a példámat!
-pny 2017. 06. 25. 21:32
Törölt hozzászólás
#1095
Vazsmegyei 2017. 06. 25. 20:18
#1094
A szociáldemokrácia mint hívószó persze a rendszerváltás utáni Kelet-Európában nem volt vonzó az elit számára, legalábbis messze nem annyira, mint Nyugat- és főleg Észak-Európában, ahol a második világháború utáni gazdasági sikert ez az ideológia alapozta meg. A poszt-szocialista térségben elsősorban pont azért nem vált sikeressé ez az irányzat, mert a liberális ideológia befolyása alá került. A liberalizmus ugyanis nem hisz az újraelosztásban, Bojárral szemben nem érzi kibékíthetőnek a szolidaritást és a versenyt, szerinte a verseny előfeltétele az államtalanítás, a minél kisebb újraelosztás.Ezért jöhetett létre az az állapot, hogy Magyarországon a liberálisok befolyása alá került szocialisták kormányzása alatt jött létre az OECD osztályalapon egyik legkirekesztőbb oktatási rendszere, az alulról felfelé osztó szociálpolitika, valamint az Eurofound tanulmánya szerint az egész Európai Unió legkisebb társadalmi mobilitása. 3,7 millió ember szakadt a létminimum alá, ötből négy háztartásnak semmifajta megtakarítása nem volt. 2010-re gyakorlatilag megszűnt a meritokratikus verseny esélye Magyarországon azért, mert a liberálisok által dominált szocialisták a leépítették az újraelosztást, a szolidaritást, és ezzel a versenyt. (A Fidesz ezen képes volt tovább rontani, de ez már egy másik történet.)Ennek a liberális társadalompolitikának az eredményeképpen vesztett el 300 ezer választót a liberális párt, több mint egymilliót a szocialista. És ennek következtében kerülhetett bebetonozott hatalomba a Fidesz, amely mindeközben nem szerzett új szavazókat. Amennyiben tehát Bojár azt szeretné, hogy a Momentum váltsa le a Fideszt, akkor jobb, ha azt tanácsolja nekik, hogy vállalják explicit módon a szolidaritást a verseny alapjának tekintő szociáldemokráciát, és határolódjanak el a liberalizmustól. Pogácsa Z.
Törölt felhasználó 2017. 06. 25. 20:13
Előzmény: #1088  gambadoro
#1093
"ez is probléma de leginkább az, hogy tényleg nem tudnak többet fizetni azt gondolják, hogy magánszféra átveszi az álami alkalmazottakat," Az állami alkalmazottak 80 % alkalmatlan a magánszférai munkára.
Alilou3 2017. 06. 25. 20:05
#1092
WTF-in idiot :DDD
Vazsmegyei 2017. 06. 25. 19:57
#1091
A jó sör, ó, jön is, megy is.
Sebaj, ha rongyom rámegy is. Culám, cipőm is eladó -
A jó sör, ó, a búra jó. link
Alilou3 2017. 06. 25. 19:42
#1090
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és azt mondja neki:– Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderül...t, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig. Így is lett. Viktor lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, Martiniznek, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter: – Nos Viktor, hol szeretnél élni? – Hát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom. – Rendben, legyen hát. Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik. Odafordul Luciferhez. – Lucifer bátya! Tegnapelőtt nem ez volt itt! – Ja, Viktorkám, az volt a kampány, aztán választottál; ezek pedig itt a reformok…
sanka 2017. 06. 25. 07:18
Előzmény: #1082  Vazsmegyei
#1089
evatavi és büdösborz:))
gambadoro 2017. 06. 24. 19:58
Előzmény: #1078  Alilou3
#1088
ez is probléma de leginkább az, hogy tényleg nem tudnak többet fizetni azt gondolják, hogy magánszféra átveszi az álami alkalmazottakat, és majd akkor feltolják még egy kicsit a béreket de a magánszféra nem vesz át senkit 19-től óriási feszültségek lesznek, amikor elkezdik leépíteni az apparátust, hogy legyen pénz pl, az ápolókra, tanárokra, buszvezetőkre
Vazsmegyei 2017. 06. 24. 19:39
Előzmény: #1085  Alilou3
#1087
Na látod nézd meg kinek, kiknek szurkolsz és milyen véleményekkel azonosulsz! Ne is csodálkozz! Felesleges!
Vazsmegyei 2017. 06. 24. 19:37
Előzmény: #1084  Alilou3
#1086
Hihetetlen, hogy értelmiségi létedre ilyenre vetemedsz! De megértelek! Én nem vagyok elkötelezve fidesznek és annak a vonulatnak sem amit politikában elkövetsz az érdekükben! Nem kérek kitiltani senkit, de ha lehet ajánlani a moderátoroknak vaskos szövegeket, hát azt elvárhatod tőlem! mondtam, de neked is elmondom: Amiért engem kitiltatott a garnitúrátok, abból én tanultam: Fogalmazásból és tartalomból és tényekből is! Követni próbálom a logikátokat, csak azt fel is használom a tanulságodra is! Egyébként emberi gyengeség az amit megengedsz magadnak a fogalmazásban!
Alilou3 2017. 06. 24. 19:22
#1085
„... a szotyolával telepakolt zsebére dugott kezével illemtanból oktatja a megválasztott francia elnököt. A morál és az erkölcs felkent őreként hivatkozik az európai szokásjogra, amelytől ő még saját bevallása szerint is – a maga félázsiai habitusával – fényévekre kereng az űrben Európa és Brüsszel megállításának életbevágó fontosságát az európai és brüsszeli emberek pénzéből dübörögtető Európát minden megszólalásában köpködő, hibáztató, lesajnáló, elmarasztaló, lenéző, minte...gy kívülállóként pellengérre állító szent küldetéstudattal érvként hozza fel ebben a verbális izmozásban, hogy bírálója tapasztalatlan/fiatal, ezért majd megjön az esze, nem kell vele foglalkozni. Európa egyik legcsóróbb, leginkább kizsigerelt és lepusztított országának hangosan büfögő, minden eleganciát és civilizáltságot nélkülöző, kisstílű téeszelnöke újfent jól megmondta a magáét. És ebben az a legszebb, hogy már megint nem egy fedhetetlen államférfiú nyitotta szóra a száját, hanem Európa legkonszolidáltabb kleptokrációjának működtetője, aki a politikából és a közpénzből élésen kívül egész életében semmit nem alkotott, akinek a műveltsége és a kultúrája kimerül a siralmas magyar futball imádatában, a fehérvári huszárok kezdetű nóta óbégatásában és a szotyola fáradhatatlan köpködésében.... Remélhetőleg Macron véresen komolyan gondolja az Európai Unió megreformálását... vagy leültetik a seggükre Putyin európai sakkfiguráit, vagy kertelés és hablatyolás nélkül elérik, hogy Európa hatékony és cselekvőképes egységként lépjen fel azokkal... Orbánhoz hasonló megélhetési populistákat...”
Alilou3 2017. 06. 23. 18:21
Előzmény: #1082  Vazsmegyei
#1084
Kiprovokálod, hogy a picsába elküldenek, utána sietsz a moderátorhoz feljelenteni, mint a baszatlan kur@a Takarodj a picsába !!!!
Törölt felhasználó 2017. 06. 23. 16:02
Előzmény: #1082  Vazsmegyei
#1083
hazudtál, nem vagy ember a szemembentroll
Vazsmegyei 2017. 06. 23. 16:01
Előzmény: #1076  Törölt felhasználó
#1082
Teljes szívemből örvendek, Macika, hogy megbocsátottál, evatavinak!
Törölt felhasználó 2017. 06. 23. 16:01
Előzmény: #1080  Vazsmegyei
#1081
hanyagoljál légyszíves

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek