Nyitoba betettem már hajnalban 1930ra ma is és nem kaptam meg vételin. Szörnyű. Hétfőn miért csak 1000db vettem 1800-1820fton én hülye...De szerintem 2000ft alatt még mindig szép vétel...
Zsimó itt egy lista, amit el kellene adni 2022-ben (én nagy emelkedést várok tőlük): MOL, Richter, Alteo, AutoWallis, DH, GS, Pannergy, Waberers, (XTendeseket nem vettem bele és nincs mindegyik részvényből.)
Érdemes lesz majd Dec. 31-én visszanézni, hogy milyen kívánságaink voltak az Alteoval kapcsolatban ... Ennyire senki nem volt optimista, hogy 2000 közeli árfolyammal kívánjon boldog új évet. 😉 Annak aki benne volt az Alteo rallyban (és kitartott) annak szép karácsonya lesz. 🎄
A P/E miatt kérdezed? Rajtad kívül az Erste elemzője is megemlíti, hogy 6-os. Viszont azt is hagsúlyozzák, hogy a szabályozási üzletág nagyot ment idén, ami nem biztos, hogy a következő évben is ilyen jól fog teljesíteni. Egyébként az Alteosok is ezt mondják. (Valószínű, hogy az Erste elemzője az Alteos összefoglalóból vette.)
Nem akarom elkiabálni, de lehet januártól egy újabb Masterplast szerű rally lesz, csak éppen itt az alteoban. Lehet most leminuszoltok, de szépen építik a céget. Nem csodálkoznék, ha év elején elérné a 3000ft-ot!
Azt azért elmesélhetnéd még egyébként, amit én írok arra hogy tudok minuszolni ! Mert nincs olyan írásom ami ne lenne minuszolva ! Mégsem sírtam emiatt még sosem ! Amúgy elég gyerekes ez az Anyúúúúúúúúúúúúúúúúú minuszoltak a fórumóóón !
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.