Emlegeti Franciaországot, valóban magas az adósságok, de megnéztem a kamatterhek kevesebb mint fele, mint nálunk a GDP százalékában. Vajon miért nem beszélt például Németország államadósságáról (63%) vagy Lengyelországéról (50%)?
:) Redditen jókat tudnak írni.És nincs ez a szeméyleskedés faszság se ott így példaul azt a kdnp-s segget el lehet küldeni nyíltan oda ahova :) Sehmet krida sztem 10 másodpercet se élnének túl ott :)
Hazudozol sokadszor a stadion és egyéb sportlétesítmények költségéről. A valóság ez: . "Összkiadás: 2010 óta összesen több mint 1 040 milliárd forint közvetlen állami finanszírozás irányult sportlétesítmények építésére és felújítására." Még pár részlet: "
Puskás Aréna: A legnagyobb projekt, amelynek építési költsége meghaladta a 190 milliárd forintot (kb. 600 millió euró).
Stadionok: 2014 és 2024 között összesen 27 stadion épült vagy újult meg, összesen mintegy 600 milliárd forintnyi közpénzből."
aláirasok hamisak, okirathamisítás. pappéron senki sehol nem latott senki semmit. stb ennek ellenere mantrazni, elkepesztően nagy kreténnek kell lenni!
Lemaradt: a most vagyonbevallásra kötelezettek esetén a közvetlen családtagok bevallásainak nyilvánosságra hozása (ezt a fityesz szüntette meg), és legyen jogkövetkezménye az eltitkolásnak, a "bocsi elfelejtettem beírni" hozzáállásnak. Mondjuk a második "hiba" után pozícióvesztés (képviselőknek is)!
"A vagyonadót már egyszer elmosta az Alkotmánybíróság, mivel valakinek a vagyonét nem lehet csak becsléssel meghatározni, mivel az nem lehet az adó alapja, a külföldön lévő vagyonát pedig nem lehet még csak megbecsülni sem, stb." . pl.: hoznak egy új törvényt, hogy mindenkinek kötelező egy vagyonbevallást készítenie az adóhatóság felé. A külföldön található vagyonról is. Ez a kiindulópont. Ha valamit később találnak, az bírság, elkobzás, vagy akár letöltendő börtönbüntetés hatálya alá esik. Csak hogy legyen "súlya" a dolognak.
Iszonyat unalmas, hogy még mindig ezen rugózol, ennyire elfogyott a fideszes narratíva? Egyáltalán valaha beleolvastál ebbe a "Tisza-adó" tervezetbe? Láttad a semmit mondó grafikonokat, az elcsúszott, értelmetlen és olvashatatlan diagramokat? A hivatkozásokat a nem létező forrásokra, a benne lévő téves adatokat, az értelmetlen több oldalon keresztüli felsorolásokat? Az hogy csomó helyen az aláírás bénán oda van photoshoppolva? A 10 éves unokaöcsém krikszkraksz házi feladata is összeszedettebb! És komolyan higgyem el, hogy a 600 oldalon keresztül egy szó nem esik a Fidesz elszámoltatásról? De ja, ha lenne ilyen tervezetem, akkor nem hét pecsétes titokként őrizném, hanem belenyomnám egy keresztény munkacsoport vezetőjének a kezébe, mert sok köze van hozzá, nemde? Ha már a pénzeknél járunk mondanál valamit a Matolcsy-féle elsikkasztott 600 milliárdról? Unalmasok vagytok, és elhiszitek, ha ugyanazt a szart mantrázzátok akkor majd megszavaznak titeket! Ezért lesz taka április 12.-én!
Te voltál az, aki bekamikáztad, hogy az EU többi tagálamában is akkor a korrupció, mint a fidesz rab Magyarországon, de aztán beléd fagyott a szó, amikor megkérdeztem, hogy akkor kik is a szlovén, lengyel, litván, stb. Tiborczok? Azaz az ottani korrupt vezetők szarrá gazdagodott vejei, menyei, apósai? Sikerült már azóta neveket találnod?
"ebből propagandának tekintett rész: 18,1 milliárd." . Csak a "népnemzeti inzultációk" tavaly és idén többet vittek el! És sűrűsödnek. "Tájékoztatási" kampányokra sem két fillér megy el, és az is folyamatos.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!