én szoktam írni az OTP topicban:
Olcsósítás.
Drága elad.
Olcsó visszavesz.
Tehát az aljak tartása bármi áron: ez a 30080-30100-as zóna most, nálunk.
30300-30800 elad, akárhol van.
De a vételi pozi bent van 30080-30100-nál.
Már 3.jára üti, mégsem szakad ez, mert az aljakat tartja, OTT vesz, bármi áron, és elad fentebb.
Patt-Patt-Patt-Patt.
Olcsósítás, amint van elég short előtte, és megvette az olcsó manát 30080-30100, akkor kijön új tetőre.
És ugyanúgy tartja a 30700-30800-at, 31000-et, funda nélkül is akár, mint a 29000-et, vagy mint a 30080-at.
Érték-Érték. Szám-Szám.
Ezt hívom úgy,h robotkának, már amikor a funda se támogatja, akkor is tud rallyzni, előretekintő árazás: mennyivel előre tekint? 2évvel? HA így nézem, akkor a világba long, pedig az NQ 10000 is volt nemrég, és most 30000, tehát hova tekint?
Érdekes azért ezt látni, erre írtam, hogy ÉRDEMI korrekció nélkül megyünk a világba.
Persze nincs igazam a shorttal, ezt nem állítom, én csak szimplán beírtam: TARTOM. Oszt kész.
1H EMA200 dupla érintés.
4H EMA50, dupla érintés, és egyből rakétázunk, mert TA.
Pedig az EMA50 is felér már oda, ahonnan nehéz tovább menni, ez a 30100. Egy idő jön a tuti borítás, mert TA: a mozgók lefele fognak menni, mert nem lesz hová menni, majd akkor borít robotka, ha a chart is úgy áll? Kissé nevetséges.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?