Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart én szoktam írni, magamat idézem. A GAP megtartása az erő jele. 23840. ellenállások 23920/23980/24040/24080/ tovább egyelőre kár. Ha beveszi a 24k-t, legalább a gap-ig felszagul 24270.
Reggel még megkönnyeztem a játszós számlámat. Most már sírok, hogy én balga, nem az irányt követem. Hétfő kemény long. Kedd long. Szerda esetleg ATH - heti max és úgy fordulás. Széllel szemben pisálunk, én.
Reggel még megkönnyeztem a játszós számlámat. Az a baj csodobos, hogy erőből támad az NQ, már legutóbb is longos volt, kijött a csökkenő tetők alól. Iráni háború csak levitte, hogy még lendületesebben jöjjön fel északra. vagyis "simán" tudná csattogtatni a short stoppokat. DAX 22900-25500nél NQ szinte oldalazott. DAX lejött újra 22900-re, hogy együtt hódítsák meg az apácasereget.
Az olint amúgy neked javasoltam... Nekem mindig van kint szabad pénzem.. Végső esetben az 1 milla folyószàmlahitel..de azt még nem szükséges bevetnem..
Részletekben vásárolok.. És részletekben is zárok.. Mindig van pluszos pozi amit zárok,a minuszust tartom,a szabad pénzzel visszanyitogatok..Csak az irány számít,a többi orvosolható...
Pont ez a probléma. Mert a "tech" elvileg nem függ az olajártól, maximum az inflációs hatásoktól féltek volna, de az meg kb. már nincs is. Olajár 120>90. Látod, jó ötlet volt shortolni, de korában zártam +150%-ot csinálhattam volna, és csináltam +35%-ot. aminek a 10%-ában már pislogok. DAX m1 közepet se tudja átszelni, mi meg az NQ összerogyását várjuk:D.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?