Ha esetleg akadályozva lennél vagy elutaznál szólj nyugodtan, nagyon szívesen helyettesítelek ebben a rendkívül fontos feladatodban! Nyugi, fejből tudom mit kell írni: "ma nincs forgalom a lufinál, betli lehet, megy le 50 alá az árfolyam." Semmi gond, szívesen!
hét eleje van , ilyenkor tartja az árfolymát a lufi , holnapra betli lehet 50 alá , csütörtööktöl hétföig jó napok várnak a lufira , stabil lesz az árfolyam . Erösen túlértékelt a lufi , korrkció jöhet . Igen
Nézd meg te hányszor írod le nap mint nap hogy szar a cég/ cégvezetés és nézd meg ő mennyiszer ír! Itt nem védeni akarom Mano- T mert kb semmi nem látszik abból amit Ő vár, de amit te csinálsz az állandó siránkozásoddal az sokkal idegeseítőbb. Már régen kiszálhattál volna , a veszteségedet is vissza tudtad volna keresni máshol. Mint már mondtam csak magadat mérgezed. U.i. a hajrázás engem is idegeseít! Szebb napokat!
Igaz, jobb azt olvasni 90- es árfolyamtól , hogy mennyire jó lesz október -ig . Miközben folyamatosan csökken az árfolyam :( vagy legyen inkább hajrá delta ! Szép estét
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.