A szektába írta valaki pénteken! Azt gondolom hogy most hamarabb visszafordult ezért nagyobb aljat üt, most ha a 60ft megfogja akkor már mindenki boldog lehet. És azt sem szabad elfeledni hogy nemsokára eladható lesz sok millió papír, és gondolom alig várják hogy önthessék:-))
Befektetok varjak telenor, antenna hung akvikat. Nem ertem nasa-t cia-t miert hagyjak ki az emlitesek kozul lehetne jo kis delta-nasa Mars kuldetes nem Marsi? vagy microsoft is johetne Papp urra biztos szivesen emlekeznek folytatva keleti nyitas gazprom, rosatom, huawei, yamaguchi-gumi, union jack gumitarsasag? Remeljuk nem jon a gumiszú...
Rakás szar ez a papír, meg úgy általában az egész BÉT. Annak is több értelme van, hogy megpakolok x millióval egy 1.10es oddsu meccset. Full kaszinó az egész meg a nagy emberek játéka.
De azt ugye tudod, hogy mi különbség az optimista és a pesszimista között! Az optimista az adott helyzetből a lehető legjobb
eredményt várják. A pesszimista pedig az adott helyzetből a lehető legrosszabb eredményt
várja. Melyik a jobb? Hát persze, hogy az optimista, mert pozitívan érzékeli az élet minden lehetőségét, és úgy véli, hogy jó
eredményeket is követnek. De van olyan - kissé vicces, de axiómát is tartalmazó - meghatározást, hogy az optimista és a pesszimista között az a különbség, hogy a pesszimistának több információja van. Persze ez a Deltára nem vonatkozik. Kereskedjetek eredményesen, legyen minél nagyobb az árfolyam-nyereségetek, mi pedig itt hadd legyünk egy kicsit pesszimisták a véleményeinkkel. :)
Az optimuzmusomat azt felejtsük el. Rengetegszer voltam ennél a papírnal mely ponton. És ha jovoheten se úgy alakul akkor megint kudarc, sokadik, és nem a profit miatt. De alapjaraton tényleg az vagyok az élet minden területén
Még lehet, hogy a szőlő is. :-D Bár német volt az első nyelv, amit a családban megtanultam, majd az angol, de azért a legszebb nyelv a magyar! :) Komolyra fordítva a szót, tényleg, térjünk vissza egy hét múlva "sine ira et studio". Tudod, nem vagyok én ügyes, legfeljebb az összerakott mozaikokból áll össze egy kép, ami nem biztos, hogy tényszerű, ezért mindig csak a saját igazságomként élem meg ezeket, a döntésemben megnyilvánuló következtetéseket, ami szubjektív és relatív. Kedvenc - szkeptikus - filozófusom, Schopenhauer mondta, hogy "A remény egy esemény óhajtásának összecserélése ennek az eseménynek a valószínűségével." Ebből is látod, hogy én inkább humán, mint reál vagyok, a Kleine Fische-t is szeretem, és - "nyugger"-ként is - bármikor hajlandó vagyok bárkivel szellemi párbajt vívni - de nem tőzsdei ügyekben. :-D Mindezektől függetlenül legyen szerencsétek, keressetek sokat. Nekem már az szerencse volt, hogy olyan családban születtem, amelyiknek még a szovjetizálás előtt sikerült kimenteni vagyona nagy részét a "fejlett nyugatra", a tőzsdézés éppen ezért nem vérre megy. De egy akció után hajlamos vagyok a reakcióra. Egyébként kedvelem a hozzászólásaidat és irigylek is valamit Tőled, ami nem a nyereség, hanem az optimizmusod. :)
Nyugi öregem, jovohet péntekig visszatértünk mindere! Nagyon savanyú lesz a Szöllő! Egyszer már volt egy jobb javaslatom számodra, éltél vele azaz max elgondolkoztal rajta, ügyes voltál akkor... 🙂
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.