Mint a Hajdu Bét elöször a baromfit ölték aztán az emberek magukat, az is egy kis háburú igaz elszigetelt. Ne az ilyen háborúk tetszenek a mieinknek amikor a csirkéket kell vagdalni. Hősök, aztán kitüntetik magukat a parlamentbe.
A "legképzetebb orosz harcosok torkát egyenként vágták el". Egy Orosz tábobornok beszámolója alapján. Gorbacsov ki is vonta honfitársait a legrövidebb időn belül. A mi vezetőnk a vérpadra küldi katonáinkat.
a legképzettebb magyar katonákból küldenek ki Afganisztánba harcosokat (jobb lenne ha inkább itthon maradnának, semmi értelme ott háborúzni meg embertelen is sok a civil áldozat, virágzik a kábszer kereskedés)
a tálibok szerintem nem mind szörnyetegek csak ezt vetítik nekünk róluk
az afgán társadalom teljesen másképpen épül fel mint a mi társadalmunk és nagyon erős a vallás is náluk
....a mi kis "törpilla" libásunkban is van egy kis háborús "töltet", gondolkodás nélkül aláírt 200 magyar front katonát Afganisztánba, ő is jól tudja, ha komolyra fordul a helyzet egy sem jön vissza. Obamáék 20 000et mondtak volna azt is elfogadja szó nélkül. Végül is megdolgozik a fizetéséért. Nem értem az Amerikai felfogást? A magyar mélyen alulképzett kiképzetlen huszárjaink csupán falatkák lehetnek a jól kiképzett és elszánt tálibok fogai között. Úgy mennek oda mint a bábolnai csibék.....Magyar "táppal" etetik a tálib szörnyeteget?
Na na. A háború még nagyobb haszonnal járna nekik, míg az egyszerű embertömeg elpusztulna. Ezt ne felejtsd! Sosem volt máshogy és nem is lesz. Egy óriási értelmetlenség, viszont annál nagyobb üzlet. Császár lenne mind és őket ünnepelnéd. Ők ugyanis mindig győztek.
valóban durva a cím. most végig olvastam a címeket, sorjában.
vazze' durva, elég ha csak egy-egy szót olvasol.
emberek tízezrei olvassák. tudjuk h a tőzsde 70% pszichológia, szóval csak finoman.
amúgy mond jókat a figura, persze nem iylen címmel kellene. végülis ezt egy teszt is a video-nak is felfoghatjuk. nézettség lehet lesz, nem csak az olvasás és haladunk az online tartalom szolgáltatás felé méginkább.
visszatérve a témára, az egy tény h válság után nem sokkal II. villágégés volt. nem is akármilyen. itt lehetne tovább gondolni mindent. azért szerintem a nyersanyagokon kívül még a biotech, iT, megújuló energiatermelés, valamint a szennyezési kvóta értékesítése is pörögni fog, már a klímacsúcson is megy a vita, ki mennyit
szóval komoly téma is lehetne a topic címéből adódóan.
jó okés, nem kell az ilyen durván figyelem keltő cím, de gondoljunk bele. mennyi pénz kering a Földön nap mint nap, helyét keresve? a pénz mozgatja a világunkat....
pénz = rabszolgaság
most nem akarok kitérni az összeesküvés elméletekre.
csak nézzük meg a dolgokat.
mindenki dolgozik, vagyis aki teheti nem, de vannak, akik szerencsésnek mondanak másokat, akik legalább dolgozhatnak
USA eladósodott fullra, nagy hadsereg, bődületes kapitalizmus, Kína feltörekvőben, sokan is vannak, Afrikában nyersanyag és nagyrészt szegénység, EU megújuló energia, diplomácia, Oroszok, hát nem is tudom, szóval érdekes ez az egész Föld, ami egyre inkább tönkre megy a sok kis dolgozó hangya nagy igyekezetében
A beképzelt alapkezelők bankárok elkezdték magukat nagy hadvezérekhez hasonlítani, ütközetket stimulálknak stratégiákat dolgoznak ki, hogyan végezzék ki a másik pénz intézetet, Tábornokonak strágáknak képzelik magukat. El kellene már egy igazi háború, hogy megstabadítsák magukat a téves eszméiktől. Siralmas az egész bagázs Kukorellytől Sion jegybankárig. Ezek még a jézus leplét is képesek haza vinni.
A Hitleres is nagyon durva volt. Én nem szoktam címek ellen dumálni, az sem zavar ha figyelemfelkeltőek, vagy túlzóak (persze van, amelyik már szvsz kicsit sok egy szakmai laptól, de még belefér), de ezek mindenképpen durvák, nem kéne.
Elkezdődött a harmadik világháború? + Videó
Ilyen címekkel nem kellene figyelmet felhívni. Ez rendkívül gusztustalan.