Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 08. 15. 17:34

Budaházy György állapota, üzenete és családjának közleménye  

A fogva tartott hazafi családja megosztott velünk pár információt Gyuri hogylétéről, illetve közzétesszük Gyuri üzenetét és családja közleményét.

Budaházy György felháborítónak tartja ezt az egész eljárást, ami szerinte (is) egy koncepciós, politikai ügy, melyben egyetlen egy valódi bizonyítékot sem látott senki sem arra nézve, hogy valóban ő lenne a vezetője a "Magyarok Nyilainak". Mégis ezt hirdeti az összes ballib TV, amiket egyébként Gyuri nézhetett Szombathelyen.

Megpróbálják minél jobban ellehetetleníteni. Olyan messzire vitték a családjától, ügyvédjeitől, sőt, még az ügyben eljáró hatóságoktól is, amennyire csak lehetett, és csak közel két hónap után - Gyuri folyamatos követelésére - hozták "nagy kegyesen" közelebb a fővároshoz, de még így sem Budapestre, ahogy az elejétől fogva kérte. Nem találkozhat, beszélhet hozzátartozóival, az újságírók interjúkérelmeit az ügyészség rendre elutasítja.

Szombathelyen az óriási távolság miatt hét hét alatt kétszer tudott találkozni az ügyvédjével - míg mások Pesten heti rendszerességgel meg tudják ezt tenni -, és még akkor is olyan plexifallal elválasztott beszélő-helyiségben, ahol üvöltözniük kellett, hogy hallják egymást rendesen. És abszurd módon még ilyenkor is meg volt bilincselve, mint ahogy a kizárólag az ügyvéddel engedélyezett telefonálást is összebilincselt kézzel küszködve kellett megoldania. Tulajdonképpen, ha kilépett a zárkából mindig meg volt bilincselve. Most, hogy átkerült Vácra, itt valamivel normálisabb a hozzáállás, talán az állandó bilincselés is megszűnik. A szállítások alkalmával nyakig beöltözött, izzadságszagú terrorelhárítók egész hada kíséri, derekára helyezett övhöz hozzábilincselt kézzel, pórázon, mint valami szerb háborús bűnöst. Az utaztatás közben megy a rádión az amerikai akciófilmekből átvett "Bravo így, Charlie úgy" nevetségesen fontoskodó szöveg, a megállásoknál a "gépfegyveres helyszíni biztosítás", jól illeszkedve az egész Draskovics elvtárs szánalmas "terrorista színházához". Ráadásul ennek a feladatára alkalmatlan ember meg a szolgalelkű balliberális média alaptalan és felelőtlen terroristázásának köszönhetően a börtönben többségben lévő cigányok közül most akadnak, akik fenyegetik, gárdistázzák, és rá utaznak. Ez a helyzete Gyurinak.

Követeljük Gyuri nevében a tisztességes eljáráshoz való jogot! Követeljük, hogy Budapesten helyezzék el, és biztosítsák a kapcsolattartást és a megfelelő beszélőt a családjával, ügyvédeivel és a nyilvánossággal. Követeljük, hogy mutassanak valami bizonyítékot, ami alapján fogva tartják, vagy, ha nem tudnak, akkor engedjék ki! A Draskovics által bemutatott hamis bizonyítéknak bizonyult videofelvétel után jogosan merül fel az emberben a kérdés, hogy vajon a többi bizonyítékuk is ilyen koholmány? Különben is az a bűnszervezetben folytatólagosan aljas indokból elkövetett országrombolással, nemzeti vagyon elherdálásával, választási csalással, emberek öngyilkosságba kergetésével és még ki tudja mi mindennel megalapozottan vádolható Szocialista Párt, és a bűnszövetségben lévő, mindezeket tétlenül néző bűnpártoló rendőrség és ügyészség meri őt terrorizmussal vádolni, akik állampolgári jogaikkal élő, fegyvertelen emberekre maszkban támadnak, viperával ütik-verik őket és kilövöldözik a szemüket, majd ezek után még ellenük indítanak eljárást? Hát hol élünk? Jó reggelt, Magyarország!

Gyuri pár soros üzenete:

"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:54
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
#180
"A tisztességes élethez fűződő jogomban..."
Ma élsz jobban, vagy 30-40 évvel ezelőtt? Nézd meg a statisztikákat, hogy átlagban mikor éltek jobban az emberek, akkor vagy most.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:51
Előzmény: #176  Törölt felhasználó
#179
'75-ös vagyok.
Na ott pl. nem volt szólásszabadság. Nem volt többpártrendszer, így nem választhattál szabadon. Nem mehettél korlátlanul külföldre.

Hogy csak a legfontosabbakat mondjam. Tényleg magyarázni kell miben különbözött a 30-40 évvel ezelőtti helyzet a maitól?

Fura egy maszlag a kádárnosztalgia+radikális jobb...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:43
Előzmény: #176  Törölt felhasználó
#178
Minél tovább gondolkodsz "anál " kevesebb a kölönbség?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:43
Előzmény: #174  Törölt felhasználó
#177
Kisnyugdíjas a közelmúltban az X bank pénztárában: felvenné a 65 e ft nyugdíját, és továbbsiet, mert Y szolgáltatónak most már ki kell fizetnie az elmúlt (!) télről átgöngyölt gázszámlát, 50 e ft-ot... Bő 40 év munka, egy kis garzon, jóléti rendszerváltás, reformok, Pannon-puma, dübörgő gazdaság és szagértő hegyek... Nagy Magyar Reality Show... Milyen jogodban vagy korlátozva kisember? A tisztességes élethez fűződő jogomban...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:37
Előzmény: #172  Törölt felhasználó
#176
Bocs, hogy visszakérdezek.Nem tudom éltél az átkosban ? Mondanál Nekem valamit amiben korlátozva voltál? Akár konkrétum de lehet hallomásból is.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:36
Előzmény: #173  Törölt felhasználó
#175
Mit várunk egy olyan "demokráciától", amelyben kormányt alakíthatott (a sok kádár-korszakon szocializálódott jóvoltából) egy pufajkás, aki bizonyítottan részt vett ávó-s pribékként '56-ban. És hab a tortán, amikor számon kérték rajta az '56-os cselekedeteit, csak annyit mondott mosolyogva, hogy:... Na és?..." Miről van itt szó, képviseleti demokrácia, ugyan már....
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:33
Előzmény: #172  Törölt felhasználó
#174
Konkrétumot? Mit szeretnél ? Megfagytam a télen? Megdöglöttem egy kórházban ami politikailag jól működik? Még élek ezért kisérteni nem tudok.:-)
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:30
Előzmény: #169  Törölt felhasználó
#173
Ha jók az infóim az első " szabadon választottak" legfontosabbnak azt tartották hogy politikai bűnökért ne lehessen elítélni a kádereket.
"Képviselők visszahívhatósága. Igen, ennek a jogintézménynek a bevezetését én is megfontolnám. A rendszerváltáskor érthető cél volt, hogy a parlamenti képviselők helye kvázi biztos legyen, hogy nem legyenek pl. túl gyenge kormányok. Egyszerűen azért, mert egy rendszerváltás óhatatlanul nagy áldozatokkal, így népszerűtlen intézkedésekkel jár, a visszahívhatósággal könnyen kormányt lehet buktatni, ami viszont rettentő nagy bizonytalansághoz vezet, ami egy átalakuló gazdaságban ha lehet mégnagyobb kár.

"Ettől nagyobb kárt ha minden évben választunk sem szenvedünk el .És még nem tudunk mindenről. Mohácsivészről semmit nem tudni, A kincstárnokról semmi hír. stb.
20év után még semmi sem változott? Mikor fog?
Lehet hogy Budaházy ezt is megunta?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:23
Előzmény: #170  Törölt felhasználó
#172
Továbbra se olvastam egy olyan konkrét dolgot, amiben korlátozva vagy, amit szerinted jogod lenne megtenni, mégsem tehetsz ma meg.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:22
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#171
Tudod mihez van itt nekünk, a (még egyelőre) békés többségnek jogunk? Csendben, mindent eltűrve megdögleni. Nem visszpofázni, nem rinyálni, kussolni, dolgozni, tolerálni, melózni, és lehetőleg a nyugdíjkor előtt elhúzni az örök vadászmezőkre.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:21
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#170
Jogom van a lehető legjobb orvosi ellátásra .(TB. fizetve,Orvos kitaníttatva.)
Hospinvestből stb. nem kérek
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:19
Előzmény: #167  Törölt felhasználó
#169
Na, legalább szórványosan 3 oldalanként előkerül 1-1 olyan téma, amiről érdemes beszélgetni.

Képviselők visszahívhatósága. Igen, ennek a jogintézménynek a bevezetését én is megfontolnám. A rendszerváltáskor érthető cél volt, hogy a parlamenti képviselők helye kvázi biztos legyen, hogy nem legyenek pl. túl gyenge kormányok. Egyszerűen azért, mert egy rendszerváltás óhatatlanul nagy áldozatokkal, így népszerűtlen intézkedésekkel jár, a visszahívhatósággal könnyen kormányt lehet buktatni, ami viszont rettentő nagy bizonytalansághoz vezet, ami egy átalakuló gazdaságban ha lehet mégnagyobb kár.

Fejlettebb államként megkeresném ennek lehetőségét. Azért nem olyan egyszerű a kérdés. Mert egy vegyes választási rendszerben (lista, ill. egyéni) más-más joga lenne egy-egy képviselőnek, hiszen a listásat nyilvánvalóan nem lehet visszahívni, csak az egyénit. Ezért nem olyan egyszerű ezt jól működően kitalálni. De szvsz is szükség lenne rá. A parlament létszámának csökkentésével és ezzel együtt a választási törvény átalakításával együtt be kellene vezetni.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:17
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
#168
Joga van annak a nyugdíjasnak az élethez az ételhez aki ledolgozta az egész életét, segített kivakarni az Országot a romok alól.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:09
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
#167
Úgy érzem korlátozva vagyok azon jogomban hogy (igaz birói ítélet nincs).hogy a munkáját rosszul végző korrupt stb. képviselőm vissza hívjam.Hunvald az elózetesben is kapja az adófizetőktől a járandóságot .Megkérdem ezek supermenek hogy 8 óra alatt 16 helyen tudnak felügyelőbizottságozni?Hol a munkavédelem ? Lehet bér csalni?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:03
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
#166
Joga van minden antiszemistának ingyér szemüvegre .Erre 1 nagy túró.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:01
#165
Mivel elpörgött a topic, én pedig erre az kérdésre továbbra is keresem a választ, ezért újra.

Aki szerint nincs szabadság. Milyen szabadságában van korlátozva? Milyen olyan dolgot nem tehet meg, amit pedig szerinte joga lenne megtenni?

Várom a válaszokat.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:00
Előzmény: #163  Törölt felhasználó
#164
És Ricsi is
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 14:00
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
#163
Sőt Követelem hogy a Matyi emelkedjen .
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 13:58
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
#162
Még nem , még csak követeljük.:-o
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 13:54
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
#161
Már megint tüntetésen jár az eszed? :-)

Topik gazda

Zoltan03
1 1 1

aktív fórumozók