Szerencsére a tulajdonosi kör trackrecordja szuper: keg, phylaxia.Nyilvánvaló szabadrabló csapat. Nem tudom, hogy ezek után kiben lehet bármiféle kétség is azt illetően, hogy a kicsik hogy fognak itt járni. De úgyis lesz olyan ostba aki vesz belőle. És nem lehetetlen, hogy a korábbiakból tanulva nem azonnal osztják a manipulátorok a papírt, hanem először csinálnak benne egy rally-t ami nem lesz nehéz hiszen nulla a közkézhányad. Csak példát kell venni a hydraboxról
kibocsátó
1.960.000 darab, egyenként 250 forint névértékű, 490.000.000 forint össznévértékű,
dematerializált, névre szóló törzsrészvényét 2011. június 22. napjával a Terméklistára felveszi,
ezzel egyidejűleg a Terméklistát az alábbi adatlap szerinti tartalommal módosítja .
Ki az a hülye aki ebbe belevesz? Az a másik, hogy eleve nem szabadna zöld utat adni egy ilyen cégnek...BÉT-nek nincs valami etikai bizottsága vagy valami rejtett paragrafus a szabályzatban ami megakadályozhatja ezt? Mert értem én, hogy megvan minden papíruk meg engedélyük de azért van egy határa a pofátlanságnak is...
Meg olyan tulajdonosa, meg vezetői, meg stb.stb.stb link
Zöld lámpa szakadék felé.Megjelenik a tőzsdén egy olyan cég, amely a BÉT amúgy sem acélos nimbuszát tovább tépázza.
Hát Ganxta után szabadon= ez a való világ, pénz ,drogok, fegyverek, nameg a ....k.
Nutex,KEG,Phyl,Pan, bakker normális cég már nem is lesz a BÉT-en.
:)
Visonka Nyrt. a veribesztof