aha . én arra gondoltam, hogy ez egy tükörtopic lehet a kormányzati gyűlöletkeltéssel szemben, amolyan ironikus eszköz, ahol a migránsrettegőkkel szemben a saját retorikájukat alkalmazza, hogy így mutassa meg a hozzáállásuk abszurditását. de lehet, hogy én gondoltam túl, bár nem hiszem.
Peti, a következő a gond: az egy dolog, hogy már ránézésre is off dolgokat írsz, de sajnos a legnagyobb igyekezet mellett se lehet dekódolni. Mire gondolok: . mondok egy kritikát/rágalmat - most akkor kritikát vagy rágalmat? tudod, hogy a kettő teljesen eltér egymástól? semmi köze egymáshoz? sőt, össze nem egyeztethető dolgok? akkor most kritikát mondasz vagy rágalmat? melyik törlendő? minek írtad? . mivel tudom felülírni - mit??? . >>>> - ilyet akkor írunk, amikor egy dologból egy másik következik. itt mi következik miből? teljes a rejtély . na látod azt nem érzékelem/látom/tapasztalom - hurrá, ezt értem, lássuk, mit tapasztalsz: . ezt mi így csinálnák - mit? ki? ti vagy ők? mi csinálnáNk, vagy ők csinálnák? és mégis mit? . és ez csak egy hozzászólásod, de az összes ilyen, és kazalszámra hányod őket magadból. és senki nem érti, csak mivel fideszbarát érzelmek jönnek a zagyvalékodból, ezért a kormánytrollok elnézőek veled és kevesebbet baszogatnak az érthetetlenséged miatt, pedig tutira nekik sincs fingjuk arról, hogy miket hadoválsz
T.Pali meg pártolja ELHISZI(Momentumról) OTT ÁLLNAK MEG A JOBBIKNÁL! Tök egyszerű.. Persze aki többet igér a Momentumnak, tiszta haszonlesés a téma Ráadásul több ága van ennek..
PL. mert nem definiálta, mi az az Orbán-terv. Ha ironikusan arra céloz, hogy az Orbán terv az első hsz-ben leírt migránsok befogadása, akkor azért öngól, mert szerinte ez veszélyes, tehát elismeri, hogy a bevándorlás veszélyes.
Fidesz egyenleg menekült/migráns ügyben: . - Sok 100/1000 bűnöző - ÁLLAMPOLGÁRSÁG . - 20000 Rogán migráns - VÉGLEGES LETELEPEDÉSI ENGEDÉLY + jog az állampolgársághoz is . - összesen 4000, csak tavaly 1300 menekült - MENEKÜLT, ill. OLTALMAZOTTI STÁTUSZ . Mindez az Orbán-terv része. STOP ORBÁN!
Veszélyes az Orbán-terv