Pont annyira van Soros terv, mint Orbán terv. Ha szerinted létezik az egyik, a másik is. Ezt rajtad kívül mindenki érti, még Vazsmegyeinek is leesett...
Nyelő! Hatalmas öngól lett ez a topik,nem is akarom elhinni,hogy te hoztad létre :)) Lényegében elismerted a Soros terv létezését,ami ellen eddig éjjel-nappal tiltakoztál.Köszönjük! :))
Látom az értelmét a kérdésednek! Más is gondolt erre a feltevésedre, de ahhoz politikailag egy másik aspektust kell bevezetni. Erre a kérdésedre is lehet választ kapni, de már elválasztanád a magyar identitással rendelkezőket a a magyar állampolgároktól, sőt a nem magyar állampolgárokétól is! - Csak mondom, hogy hány "UNIOs állampolgárt" tudnál úgy meghatározni, mint "magyar állampolgárt"? - Ezért nem lehetne kérdést ez szerint a gondolatod szerint feltenni! De feltehető!
nekem kicsit másképp jön le. szereti alátámasztani az állításait és szereti, ha mások is ezt teszik, ezért fennhangon követeli a tényszerű alátámasztást ha nincs, és ezen szokott menni a rugózás. számomra ez nem annyira fontos, én adott esetben konstatálom, ha valaki a levegőbe beszél és kész. de nekem az ő hozzáállása is rendben van, nem vagyunk egyformák. ebben nincs semmi elfogultság, azt gondolom.
Látod, kezdődik a magyarázkodás! :)))) . -pny 154csütörtök, 20:16# 1Veszélyes az Orbán-terv Ez a topic az Orbán-tervről szól." . Szövegértelmezés? Ezt hogyan lehet másképp értelmezni? :)
Nem gondolom túl, csak próbálom madxa helyébe képzelni magam. Máskor is úgy járok el, hogy próbálom a másikat megérteni. Mondjuk vannak néhányan, akik látszólag nem is tudnak pontosan szöveget értelmezni, csak azt nem tudom, hogy szándékosan teszik, vagy tényleg ez a helyzet.
Na látod kik használják a "kormányzati gyűlöletkeltést? Kik használják a "migránsrettegőket" a mondanivalójuk álcázására? Szerintem az az abszurd, ahogy elfordultatok a napi politika valós értelmezésétől! Jöhet akár egy újabb nyócév és mit fogtok még kitalálni, hogy valami objektív is legyen a kormányellenességetekben?
3,2 millióan szavaztak arról, hogy más ne telepíthessen ide idegeneket. Ez nem egyenértékű azzal, hogy nem akarunk migránsokat. Akkor miért nem ezt a kérdést tették fel? pl. Akarja-e, hogy Magyarország ne adjon ki több letelepedési engedélyt ne magyar állampolgároknak?
Sokat kell olvassak, hogy képben legye az elmúlt négy napról,ezért aztán nem azonnal válaszoltam! Pal te nagyon elfogult vagy az előadó szavahihetőségének a súlyával! Vannak akik unják azt a sok flodolást amit végez a propagandájával! Mert ez propaganda és nem akarja egyáltalán a vitát! Punktumban gondolkodik. Ha valakinek nem tetszik bemásolja még kétszer legalább! Neked ez fel sem tűnik?
Veszélyes az Orbán-terv