Szép napot mindenkinek. Azért 400 körül se essetek kétségbe. A led-es világítás megbukott, következik, hogy a kormány visszabérli az irodákat lezsírozott áron. Fel fog ez még menni, a polgármesterek pedig TUDJÁK - kitől kel bérelni. Boldog karácsonyt mindenkinek.
Hamarosan jön az éves jelentés aztán meglátjuk...de azért addig felpörgethetnék már a dolgokat, ahogy BudFoxy is írta...temérdek több 10 milliárdos fejlesztés, felvásárlások voltak a budapesti ingatlanpiacon, de az Appeninn egyelőre alszik.
Igen emlékszem valaki még gyűjtötte is a tippeket, hogy mennyi lesz egy év múlva azaz most. Én 2000-re tippeltem. Egyértelmű, hogy választási papír volt, addig mindent ígértek majd magára hagyták. Közben a fél iroda piac gazdát cserélt ezek még seftelnek egy Svábhegyi telekkel. Nehéz lesz a bizalmat visszaszerezni.
Akkor higgyünk nekik! Gondolom a Svábhegyi telek vételárát kellett már csak pont úgy alakítani a baráti vevővel,hogy azzal pont meglegyen az év végi 400 Ft-os részvényenkénti BV. :o)
Hogyan számoltad ki? Benne vannak az új leányvállalatok is? Mint a BLT az Aligával és az Aldi is? Illetve az Andrássy u 59 értékelése is folyamatban van az Appeninn részéről...ezek mind nem voltak benne az első féléves számokban.
választások után beírta volna valaki ezt a zárót dec 21-re, engem mindig elképeszt a tőzsde h itt tényleg bármi megtörténhet...nekem szépen lassan összeáll a kép mindent megterveztek, megvárták a választást, azt nem tudták, arra volt több forgatókönyv az egyik ez, szépen visszaszámoltak választásoktól és végigvitték, a 2/3-mad itt azt jelentette nekik h hajrá lehet szétsortolni mindent áprilistól decemberig sort, pusztuljon aki nem bírja, úgyis sokan vagyunk....azt meg nem tudjuk h mi lesz...itt a 2/3 volt az altató, piszkosul és kegyetlenül megtervezték, kitalálták...pont úgy csinálták h választások előttig fel húztak mindent, gyakorlatilag ha buknak is adják, meg így is adták, csak így szétszopatva az összes kicsit...appot húzták legtovább és ezt is adták be leginkább....
(UP)PENINN