nem megbántani akarlak,de Te is vettél ennyit vagy még többet is egyszerre,neked milyen infód volt vagy csak nagy "barom" voltál?:)) egyszerre nem vettem ennyit,de részletekben többet is és így utólag már tudomt,hogy qrva nagy barom voltam:))
Nem lenne lehetetlen egy új 1000es ár, mondjuk egy SZITes bejelentéssel. A BIFben is működő konstrukció. Az eddigi menedzsment nem volt érdekelt egy ilyen konstrukcióra, nem is piaci alapokon működtek. Lényegében csak mindent elkastáztak büntetlenül, biztos vagyok benne hogy az új tulajoknak van üzleti tervük, elképzelésük, víziójuk..és jönni fognak a bejelentések.
:D egyszer a Prímagázzal volt ilyen régen. Az 1000 Ft környéki tőzsdei árhoz képest 2100 Ft-os vételi ajánlattal vezették ki . Egy kis ideig nekem is volt, talán még pletykák is lehettek,de erre már csak homályosan emlékszem. Itt a pf-en is voltak,akik többet tudtak ezekről a belsős ügyekről :) .https://24.hu/fn/gazdasag/2002/11/07/primagaz_kivezetes_happy_end/
MKB is tőzsdén van.Nem tudom.Fizessék ki korrekt áron a kisrészvényeseket és azt sem bánom, ha nem marad a tőzsdén! Esetleg cseréljék be a JZB részvényeit a gigabank új részvényére tisztességes átváltási arányban!
(UP)PENINN