Nem írhatom le, mert kitiltanak. Az első tiltásom miatta volt, mert azt mondtam neki, hogy egyszer szeretnék belenézni a szemébe. Erre összesz@rta magát és kitiltatott. Azóta csak jön utánam, provokál és löki az urigyerek dumáját. Minő véletlen, hogy idén én is ultra luxus belföldi utazáaokat tervezek , még az is lehet, összefutok vele valahol. Re: rolex.
Ajjaj nagy a baj. Mielőtt minősítgetsz és lököd a fölényes lekezelő dumádat olvass vissza egy kicsit. Egyáltalán mit keresel te itt? Ez nem a te közeged, itt nincs semmi luxus, ahol te igazán otthon vagy. Az igazi véleményem nem írhatom le szerencsédre, mert akkor kitiltanának.
Ja, hogy te vagy az értelmi szerző, gondolhattam volna. Ahelyett, hogy csak egy pillanatra tovább tekintenél az annyit szajkózott és mindenhol unalomig mantrázott "engem nem érdekel, mit csinál, tudom amit tudok" maszlagon, mit ad isten, a drámai méreteket öltő komplexusod nem hagy nyugodni, nem elég a kis posvány topicod a folyamatos csámcsogasra és nyitsz egy ugyanazzal a személlyel, ugyanolyan stílusban foglalkozó topicot (sic!) :D Klinikai eset végtelen pont 0 És mindezek alapján még te mersz ilyen kérdésre vetemedni, nem érzékelve a brutális tébolyt, aminek lépten-nyomon táptalajt adsz .. Mindig szintet tudsz lépni :DD
Ez teljesen normális dolog, most meg kell védenem Évát. Ha Neked is minden nap 12 új autó gurulna be a garázsodba, tudnád-e hogy mennyi üzemanyag van bennük összesen? Ugye, hogy nem. 😂😂
A vételeit sem bírta összeadni pénteken, pedig nem egy bonyolult művelet. "cig beszorulásom dokumentálása: Vétel 800 db Vétel 500 db Vétel 300 db Vétel 300 db Vétel 300 db összesen 2100 darab ---eddig" Még jó, hogy nem matekot tanított.
... kevesebb, mint 10 különböző papírban, alig 20 milliós tőke mozgatással, havi 500-700K... hosszú hónapokon, éveken át nettó profittal, mert nem tbsz-en van... :D ui. a "kisebb egyenlőség jelet" ne használjátok, mert az utána lévő szöveget a Pf nem jeleníti meg...
legalább 9 milla tőke wallisban, ha csak az lenne, min. 32 millió tőke ha 4ig és mintegy 14.6 millió ha fele-fel arányú lett volna tegnapról... a valódi arány természetesen jelenleg ismeretlen... de látható egy hozzávetőleges tőkearány, hogy milyen tartományban kell elképzelni... nos az alábbi kommentje is érdekes...
#9528 "kezdtem visszavenni a cig-et, de rájöttem, 1000-800 darabonként nem fogom bírni, mert sok más kispapírt is venni kell"
azt is "tudjuk", hogy 3-6 "alávétel", amit szokott követni... tehát 250-300K körül van egy pakkja amit egy papírra költ és ezt ismétli 3-6 alkalommal, azaz 2 milla alatt van papíronként és játszik kevesebb, mint :D
Mindenki,,röhejes az egész.egymagában van magának írogat,,viccosztály!! A nyerő minden nap megvan, egy géniusz sok Milliárdos befektetők leckét vehetnének tőle! Csak ha évek ota nap mint nap csak pluszban van mikor a világon mindenütt esett akkor neki nyerője volt,egyáltalán mit keres itt?? már régen a valamelyik szigeten kéne áztatni azt a valamit.курошашет!!
Trollok-klónok topikja