Kismaci úgy eljutott az angol felsőfokú nyelvvizsgáig és most az emelt angol érettségiig (92%, 60%-tól 5-ös), hogy felnőtt az angol nyelvű meséken, természetfilm-csatornákon, angol-nyelvű play station játékokon. Úgyhogy hajrá! Hihetetlen szivacs az agyuk már 2 évesen is. A nagylány mondjuk 2 évesen a szorzótáblát tanulta és fejben összeadott-kivont százas számkörben, mire elkezdte az óvodát. Neki csak úgy volt jó az esti mese, ha számolni kellett közben. Megtérül a sok foglalkozás, bármi is legyen az.
Ismét jön a régiós index átsúlyozása15:55 | június 7. Erste ResearchÖtletgyár MiniJúnius 21-től lépnek életbe a régiós CECE index új súlyai, így az ehhez kapcsolódó átsúlyozásra június 18-án pénteken, a kereskedés záró szakaszában kerülhet sort.A régiós index átsúlyozása ezúttal nem érinti a magyar részvényeket, sőt, összességében is kevés változás várható. Mindössze a cseh Moneta és az Avast, valamint a lengyel CD Project esetében történik kisebb korrekció, azonban piacmozgató hatás ezektől sem várható.A változás leginkább a cseh Moneta részvényeit érinti, melynek csökken az index kalkulációnál figyelembe vett közkézhányada. Számításaink szerint a Moneta súlya 1,66%-ról 1,3% közelébe süllyed. Ennek hatására a teljes cseh piac súlya némileg visszaesik, míg ezzel párhuzamosan a lengyel és a magyar komponensek marginálisan, de fajsúlyosabbá válnak.
2.5 éves ott ül anya ájfonyja, vagy a tablet előtt, már előre mondja a mesét (angol) kiabál, nevet.. kocsiba hátul persze tablet mondjuk a lány is 3 évesen már kezelte a számítógépet , c64 )))
Úgy belenőnek ebbe a digitális világba, hogy észre sem veszik. Én is csak lestem, mikor a gyerek az emeletről a telefonjával lekapcsolta a nappaliban a tv-t, mert úgy döntött, hogy hangos. Azóta már megszoktam, hogy beszabályozza, hogy mit nézhetek. :D
olyan kismozdony lehidalsz, applikációval irányítható totál kész voltam, (apa te nem érted) két felnőtt órákig rakta össze, gyereke meg csak ült és nézett utána is )))
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link