Kedves DoktorMinorkaVidor, az előző topicot a kis barátaiddal sikerült elrontanotok. Arra kérlek a mostani topicban vagy viselkedj normálisan és ne köss bele az emberekbe, vagy inkább menj máshova. Megértésedet előre is köszönöm!
Á hagyom a fenébe most sem az aranyra sem a daxra halvány elképzelésem sincs merre.
Várok. Bármibe fognék hülyeség lenne, ami nálam előfordul. :)
Mást nem néztem, nyár van, elég. Majd ha lesz valami egyértelműbb helyzet, beesés vagy valami.
pontosan. 30. perc és 0-0 jó eséllyel lesz 2-1. de a mérkőzés előtt tippelni a 1-7 eredményt, az minősül a megmondtam kategóriának. a tied így valóban nem nagy kunszt, jól írod. :)
Elromlott a hangulat a nemzetközi piacokon
Továbbra is negatív a hangulat a nemzetközi részvénypiacokon, az amerikai és az ázsiai tőzsdék is estek, a nyugat-európai határidős indexek pedig a tegnapi záróértékeik közelében tartózkodnak. Így érdemi javulásra nem számíthatunk a szerdai nyitást követően annak ellenére sem, hogy az Alcoa a várakozások feletti negyedéves számokat tett közzé az amerikai piacok zárását követően. link
Aranyat két napja lefele várom de nem akar, lehet azért mert én várom oda. mindjárt át kell néznem jó -e.
Dax ott van ahol a stop tegnap ütötte a longjaimat, azt hittem lesz egy nagyobb fel. 9840re vártam minimum már reggel. Meglátjuk.
mit? a kaput? :)
tippeket nem a vége előtt 10 perccel kell megtenni, hanem a kezdőrúgás előtt :)
fogadni mernék, este 6-kor nem gondoltad volna, hogy 1-7 lesz.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link