Hétfőtől háromnapos sztrájk nehezíti a belgiumi közlekedést. A brüsszeli Zanventem, valamint a budapesti fapados járatokat is kiszolgáló Charleroi nemzetközi repülőtér nem indít és nem fogad egyetlen járatot sem szerdán.
A napközis tábor szűnt meg !!! A pénz maradt ,sőt 9 milliárd helyet 10 milliárdot kaptak az ot alvós táborozáshoz, sajnos ha csak napközis tábor jó nektek akkor már nem tudjátok tovább élvezni azt a 38 milliárd forintból meg valósult infrastrukturális felújításokat a táborhelyszíneken (Zánka, Fonyódliget) Tehát ezt a pénzt nem költötték el másra , az hogy gyurcsány vagy Orbán vezette be a tbszt nekem teljesen mindegy az adó és járulék menteség számiit nekem !!
A magyar állam a mezőgazdasági támogatásokat az EU-s forrásokhoz képest nagyon magas arányban egészíti ki: a 2023–2027-es KAP-ciklusban a társfinanszírozás mértéke eléri a 80–85%-ot, ami évente több száz milliárd forintot jelent a gazdáknak. 2024-ben például kb. 585 milliárd forint hazai kiegészítést kaptak a termelők és vidéki vállalkozások Magyar állami kiegészítés: a kormány a legtöbb pályázatnál 80–85%-os társfinanszírozást vállal, vagyis az EU által adott pénzhez hasonló nagyságrendű hazai forrást tesz hozzá. 2025-ben: több száz milliárd forint áll rendelkezésre, például:264 milliárd Ft agrárberuházási felhívásokhoz több tízmilliárd Ft állattartó telepek korszerűsítésére tanyafejlesztési programok akár 80–95%-os támogatás
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi