Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka ma, 16:44
Mindent 1 lapra tettem fel én.......Trump/Kamala
https://youtu.be/s47f5YeBVIQ?si=pk-3pft0Htrqvepy
Toka
Toka ma, 15:58
Előzmény: #7237  GERI-inv
Persze, igazi Büfé😅🤣
GERI-inv
GERI-inv ma, 15:22
Előzmény: #7236  Toka
Szerintem nem jött be neki az 1dbozás akkor berakja mindenét hátha leszorítja … nagy mágus ..
Toka
Toka ma, 15:20
Làtom megjott a kórészo 350 en.Ez ugyanaz mint 330 on multkor.500 al sorozni kell.
Toka
Toka ma, 15:11
A Palantir a szeptember 30-án véget ért negyedévben 144 millió dolláros profitra tett szert, ami egy részvényre vetítve 10 centes EPS-t jelent a vállalat számára. 
GERI-inv
GERI-inv ma, 15:09
Előzmény: #7230  Toka
Jöhet ám a színvonalas bunkó az 1db-jával… XD 
Toka
Toka ma, 14:34
Előzmény: #7231  Toka
Látod már 353, majd 2 vel rakd le 5kor🤣
Toka
Toka ma, 14:13
Most iszom, maga meg 2 db al levágja a cigem.Jo szórakozás nagyon.Bizti W Büfének képzeled magad🤭😂😇😊
Toka
Toka ma, 13:29
Előzmény: #7229  Toka
Cig a Top 5 ben😇
Toka
Toka ma, 13:27
Előzmény: #7228  Toka
Most irany a top 5...azt megyek presszozni.
Toka
Toka ma, 12:58
Veszek egy kis Ciget.
GERI-inv
GERI-inv ma, 12:09
Előzmény: #7224  BT55
Nagyon jó összefoglalót hoztál nekünk :)
GERI-inv
GERI-inv ma, 12:08
Előzmény: #7225  Toka
Én is hétfőn kitáraztam Frankfurtban az Intelt… :) Zalando is repült…
Toka
Toka ma, 08:53
Előzmény: #7222  GERI-inv
No ezert adtam el minden usám mult héten, profittal..dobtam volna kis minusszal is de igy legalább 1ÉVES presszospénzem meglett😇most olyan vagyok mint Büfé....rajt ülök a kessen..4 részvényt veszek cig,enefi, wallis, master...tobbit tartom-adom...
BT55
BT55 ma, 08:39
Egy friss informalis elemzes (Josh Rultenberg ujsagiro, reporter, feherhazi tudosito elemzese), mivel 15 eve politikai tudosito, szerintem erdekes a Vélemény megha Hivatalosan nem is publikalta.

50-50% eselyt josolnak momentan…, bar a poll-ok nem megbizhatoak, 2016ban pl Trump eselyei hasonloak voltak a mostanihoz es ugye Hillary nyerte a popularity szavazast, Trump az elektorit es az szamit... Most Kamala vezet 3,5 %ponttal orszagosan, megsem szamit feltetlen… mert a hinta allamok szamitanak…

Iowa jelentos lehet habar nem swing state de most kiemelkedo mivel Liz Cheney GOP felszolalt Trump ellen... Ha Iowa megvan Kamala-nak, Pennsylvania, Michigan rendkivul szoros lehet es ez jelentheti hogy Harris nyer …Ha Kamala behuzza ezeket, akkor 268 elektor megvan, 270 kell hogy elnok legyen ehhez csak Nevada kell, ami 6 szavatat, meglehet neki mert Nevada 20 eve nem volt republikanus.

Ha Harris megnyeri Iowat akkor 232 – 230 Trump ellen, Arizonaban Trump vezet, akkor 11 szavazatot kap, New York Times szerint Kamala vezet NC-ben, (am szombaton ott kampanyolt Kamala egy utolsot) ahol Obama nyert de Obama is nyert 2x, 16 elektori szavazattal… 232 plus 16 equals 248 for Harris. Georgia-ban is vezetett Kamala 1 % al de Trump nyerte 2x. Meg nincs meg Pennsylvania es Michigan amik Swing state-k..akkor Trump veszit fuggetlen attol hogy a tobbit behuzza e..

Ha Nevada piros less 20 ev utan (zero chance), akkor 264 – 230 az allas es a valasztas Michiganen fog mulni… Ahol a kocsi gyaros munkasok endorseoltak Kamalat. 264 plus 15 from Michigan, Kamala elnok.

Pennsylvania 19 elektori szavazat… ezen fog mulni h ki nyer leginkabb valoszinuleg.
Ha Kamala elveszti Pennsylvaniat, van mas alternativaja eleg sok, lasd pl NC, Georgia amikkel tud egyenliteni. De ha Trump elveszti Pennsylvaniat, nincs mas opcioja, nem veletlen kampanyolt ott az elmult napokban es ez nagyon szoros.

Puerto Rico szavazok duhosek, ami elvesztheti Pennsylvaniat Kamalanak, mert a Masidon Gardeni kampany soran uszo szemetnek neveztek PR-t es ezzel sok szavazot vesztett a demokrata part…

Pennsylvania nagy tobbsege PIROS, Pittsburg es Philly unpredictable mert alapbol demokrata (foleg mert Philly nagyreszt fekete lakosu akik termeszetesebben demokratak)…de most csalodottak, foleg a sok duhos Puerto ricoi latinoval akik jo resze Phillyban lakik.

Ha Kamala behuzza a kek labdat (Michigan, Wisconsin, Pennsylvania) es elveszti Nebraskat a kek pontot leszamitva (Omaha… Nebraska piros, de Omaha kek! es Nebraska es Maine a ket allam ahol az elektori szavazatok megoszthatok vagyis nem all in a gyoztesnek…) akkor 269 szavazata van, ahogy ebben az esetben ha Trump megnyeri a sunbelt-et, ami NC, Georgia, Arizona, Nevada…! Akkor 269-269 es akkor az elnokot a kepviselohaz valasztja es az alelnokot a senate, tehat ebben az esetben Trump es Walz lesznek elnokok… Extrem, de megtortenhet.

Ha Trump behuzza Pennsylvaniat, NC-t, Georgiat akkor nyer. Igazabol Pennsylvania eleg lehet.
Elofordulhat hogy Trump behuzza – Pennsylvania, Michigan Wisconsin es Kamala behuzza NC, Arizona, es blue dot in Nebraska (Omaha) akkor Trump elnok es Walz alelnok.

3 het mulva iteletet hirdet NY Trump ugyeben… nem tudjuk mi varhato, de itelet az tuti. Nem tudni ez mit jelent, bar a pollok szerint a nepszeruseget noveltek csak ugy mint a merenyletek
BT55
BT55 ma, 08:39
☄️ A Floridai Egyetem Választási Eljárási Laboratóriuma szerint már csaknem 70 millió amerikai szavazott az amerikai elnökválasztáson.🇺🇸
Az egyetem adatai szerint 69 millió korai szavazat érkezett, ebből 36,5 millió személyesen és 32,5 millió levélben.
A levélben történő szavazáshoz előre 67,4 millió szavazólapot kértek.
A korai szavazásban résztvevők negyede még bizonytalan volt pártállását illetően.
📊 A szavazatukat már leadók között a 41 éven felüliek vannak többségben, a nők pedig valamivel többen vannak, mint a férfiak.
Egyes államokban az előrehozott szavazás már véget ért, máshol vasárnapig tartott.
Hivatalosan 2024. november 5. az Amerikai Elnökválasztás időpontja. (VilagHelyzete)
GERI-inv
GERI-inv ma, 08:39
Előzmény: #7220  szieszta
Jobbra balra rendezik majd a pozíciókat… ezért akár óriási csapkodás lehet. Ezek az amcsik nem félnek eladni venni… nulla türelem, két percnél messzebb nem látnak… lelkesednek, összeomlanak… szürreális banda európai szemmel.  Akárcsak a cukros bacon, meg a szirupos édes vacakjaik… amikor voltam kint, azért néztem nagyokat. Azt hittem egy komédiába csöppentem XD szélsőséges egy banda.
Az a vicces akárki is nyer, mindenki bulizik XD kivéve ha Trump veszít, mert ő azonnal csalást kiállt, meg forradalmat akar…
szieszta ma, 07:26
Előzmény: #7220  szieszta

Folyamatosan azt olvastam, hogy Bidenék manipulálják lefele az olaj árát is, mivel ezzel akarnak kedveskedni választóiknak, meg betenni az ellenségeiknek, főleg az oroszoknak.
Majd a választás után elengedik és irány a csillagos ég.
Trump meg elindítja   a pénznyomdát, egymásra licitálva Kínával. Neki csak  a gazdagodás számít, az államadósság, meg az infláció nem.
Ez picit arra hasonlít, mint a TV híradóink. Ha az RTL klubot nézem, ott ugyanazon bejátszásra teljesen ellentétes magyarázatot adnak, mint a közmédiában. Akár egy kötőszócska is teljesen megváltoztathatja  a jelentést. De többször volt már, hogy az interjúban a végét levágták.

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek