Ha nem csesztetik ő is normális. Vagy ezt hívják karakter fejlődésnek! Örülök ha itt mindenki pozitív, vagy legalább a hangulat az :) a minuszolas intézménye olyan mintha itt céget alapitottunk volna és munkát adnank az elesetteknek is ! Vagy lehet egyes szám, de 3x kell bejelentkezni 3 minuszhoz... Az is munka! ;)
Igen való igaz ... jogukban áll hallgatni.. ;-) Hiszen bármi,amit mondanának a későbbiekben új regisztrációt tenne szükségessé.. (Na jöhetnek a mínuszkáim.)
Itt vagyok, nem kell megint egy új topikot nyitni, hogy idetaláljak :-)) Mai nyitás óta röpke 400 hozzászólás......betegek vagytok b@szki! De már hozzászoktam.... Jobban szeretem a beszélgetős fórumot, mint a szigorúan csak a részvénnyel foglalkozunk és mindenkire rászólunk ha nem a részvénnyel foglalkozik topikot. Én ma dolgoztam és csak este értem haza, az előbb olvastam, mi történt délután. Van róla véleményem, de nem árulom el! Attól viszont hanyatt estem, hogy a Fedor itt szigorúan csak felbeszélni fog! Na, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből :-) Rajtatok tartom a szemem....
El kell kezdeni újra gyűjteni a jaffát, hogy holnap is lehessen vmit beleönteni a butykosba! Mindenkinek megvan a szerepe. Sophie kiönti a butykosból a jaffåt! :) Szerintem a minuszolók már alszanak, de ezt szerintem sem ússzuk meg! :)))
Tök Opus Topik