a háttérhatalom pont ezt csinálja mint orbán-és amugy 12 család van és a 13. a rocsild család.orbán részvénytársaságábabn 12 család van és a gestapo fönök orbán.
hát igen magadéban a gerendát másban a szálkát-na ez a fidesz-és mit is propagál a fidesz-saját magárol-propagál.minden amit állit a fidesz az saját maga-hiszen mindenki saját magábol indul ki.ezt már jo lenne mindenkinek felfognia,nem fogják felfogni mert aki korlátolt az korlátolt is marad-aki gonosz az gonosz is marad-aki hamis az is marad.. aki igaz az is marad..
Ma az alábbi helyszíneken gyűjtjük az aláírásokat a budapesti polgármester-jelöltjeinknek. Megköszönjük, ha még alá tudják írni az íveket! 11. kerületEtele tér (Etele Pláza és a buszpályaudvar között) 8.00-15.00Fehérvári úti vásárcsarnok 7:00-15.00Móricz Zsigmond Krt. 7-15.0010. KerületKőrösi Csoma sétány 6:30-15.00Őrs Vezér tér, Árkád főbejárat 6:00-15.00Újhegyi sétány 6:30-15.0018.. Kerület07:00-15.00 Lőrinci piac
"Momentum elindult az önfelszámolás útján, amivel bűntársa lesz azoknak, akik Magyar személyében az Orbán utáni demokratikus rendszerváltás lehetőségét meghiúsítják, s egy újabb fasiszta diktatúra irányába tolják az országot. A Momentum ezzel odadobta ellenzéki szövetségeseit is egy vérszomjas fideszes ragadozónak, aki el akar pusztítani mindenkit.Ennél szégyenteljesebb és gyalázatosabb fotót még nem láttunk, amikor egy párt elnöke egy másik rivális párt logója alatt fotózkodik, hogy alamizsnáért könyörögjön a választás előtt. Ez akkor is botrányos, ha nem olyan egyszemélyes fiktív pártról lenne szó, melynek vezetője az összes ellenzéki párt, a Momentum tagságára és szavazóira is szemet vetett.A Momentumnak védekeznie kellene, meg kellene védenie az eddig képviselt elveit és értékeit Magyarral szemben. Ki kellene állnia nyíltan Magyar hazugságaival szemben, nem pedig behódolni neki, és az ő irgalmától remélni a túlélést. Megalázó, szégyenteljes és végtelenül szánalmas. Különösen úgy, hogy Donáth Anna szavai a fotót támasztják alá."
Ott baszarintotta el a Tóni, hogy elkezdte pocskondiázni a messiást. Ha kiálltak volna mellé, engedték volna a köztévébe, netán pár fideszes us mellé áll, és belengetnek és tesznek is kisebb nagyobb változásokat, korrekciókat a nerben, kihúzták volna alóla a szőnyeget. Hatástalanitották volna a különutas jelenséget. Össze kellett volna orbánozni.
igen azt tolta-éljenek az oroszok.amugy én mindent meghalgattam idáig én nem igy látom-mert nem is ugy mondta és nem is azt mondta,ő középpen probál maradni ugy néz ki ezt nem értik sokan-pedig a középut a legjobb ut a többi a halál utja-tehát mindenki menjen arra amerre akar megbánják de ez már nem az én dolgom-béke poraikra
Hát, amit az oroszokról előadott, és ahogy az ukrán háborúról egy az egyben a Fideszes narratívát tolta, erősen elszégyelltem magam, hogy valamiféle jó alternatívát láttam eddig benne. Ez az ember egy politikai Schorbert Norbi.
/ TISZA PÁRT/