amugy ez a jo hogy senki sem tudja mi történik-csak mindenkinek a fantáziája működik-közben az igazság teljesen más-mindenki nagyon pofára fog esni mikor megjelenik az IGAZSÁG TELJES POMPÁJÁBAN.és flelem lesz az emberiség többségében és miért, mert hiányzik belőlük a szeretet -és az igazság tudása.
Nem Szijjártó Péter féle helikopterrel, hanem a Magyar Államvasutak menetrendszerinti járatával mentünk tegnap Debrecenbe. Szinte az egész intetcity a TISZA Párt rendezvényére tartott. A rogáni propaganda (beleértve a köztelevíziót is) elfelejtett beszámolni arról, hogy a valaha volt legnagyobb vidéki politikai demonstrációt tartottuk, azt viszont nagy elánnal hazudozza, hogy a munkatársaim lezárták azt a vasúti kocsit, amiben én utaztam. Ebből természetesen egy szó sem igaz. Az úton a beszédemet írtam és legalább 100 utas jött oda beszélgetni, vagy közös fényképet készíteni.Arról is ír a Pravda, hogy engem egy magánhadsereg kísért a rendezvényen. Természetesen ebből sem igaz egy szó sem. A 20 ezres rendezvényt nagyjából 10 biztonsági ember biztosította, én pedig ellentétben a fideszes politikusokkal, nem félek az emberek közé menni, nem magtárban és lezárt utcákon kampányolok és még csak 62 TEK-es sem vigyáz rám évi 1 milliárd forintért, mint Szijjártó elvtársra. További jó vergődést
ерез несколько дней я боюсь задремать
Меня разбудил звук разбитого колокольчика.
Потоп приближается! надвигается потоп! оратор,
И я увидел море, когда они выглянули.
Как сумасшедший, разорвавший свою цепь,
Тиса пересекала Рону,
Он с ревом преграду прорвал,
Он хотел поглотить мир!
After a few days, I'm afraid of dozing off
The sound of a broken bell woke me up.
The flood is coming! the flood is coming! speaker,
And I saw the sea as they looked out.
Like a madman who broke his chain,
The Tisza cut through the Rhône,
He broke through the barrier with a roar,
He wanted to swallow the world!
az lesz a szivás ha tényleg egyedűl csinálja és a sok hülye nem látja a veszély-na akkor bukik még a rendszer is.csak bagatelizálják el nyugodta-legyenek nagyképűek továbbra is és legyenek biztosak a győzelemben-ezért buknak el mind.árad a tisza árad a tisza árad a tisza.
/ TISZA PÁRT/