Balta! Én is a legjobbakat! (az én kedvenceim a 900 alatti Rába, és a 450 alatti syni lesznek! :) Nem szeretem a drága papírokat, még ha van is bennük növekedési potenciál. A névérték közeliek/alattiak sokkal jobban vonzanak. Sokkal nagyobb lehetőség van bennük és nem eshetnek már akkorát.(mert egyből csapnak le a spekik) Persze mindig csak óvatosan! :)
vki nagyon szeretne nagyobb tételben venni - ezekkel az 1 dbos leküldésekkel stresszeli a népet (4005 is, 4100 is) :) phy: kb az alja lehet, de nem elképzelhetetlen egy negatív piaci környezetben az 50 alatti árszint sem. Nem emlékszem, volt már 50 alatt a hét elején? BUX: sunyi módon oldalazgat ugyan, de még mindig nem somfordált ki az esőcsatornából. Technikailag én esésre számítok, és akkor csak a nagyon speki papírok mehetnek majd árral szemben... A külf tőke érdekes módon még a magas kamatprémiumra sem mozdult meg - ez sem jó jel!
Ezt a TVK-t nagyon csúnyán leszánkáztatták 4100-ra! Lassan újra érdemes lesz venni. Majd ha 3-as lesz az első számjegye... A Phylaxiában tényleg érik valami. Hogy mi, azt csak a Jóisten tudja...
Balta! Van egy nagy különbség a kettő között: a phy a béka popója alatt piheg, és úgy várja szebb napokat, míg Brauja már boldog-boldogtalanna k van. Én most kisszállási pontnak érzem a 15-öt, aztán lejjebb majd ismét lehet venni. Meglátjuk
Zolko: Tény, hogy lerágott csont a BRAU. De valamikor a Phylaxia is az volt. Amióta viszont "tőkét emelt" benne az AD TISA, azóta - $hark szavaival élve - "nagy a kuss". Sehol egy hír, hogy mennyire használta ki a Phylaxia a szerbiai raktárbérleteket. Sz óval én inkább a Heinekenre szavaztam. Ősszel kiderül, hogy jól tettem-e.
menyus1: Ha a sört nem is szereted, a sörpapírt érdemes megfontolnod :) Most jutányos áron van egy nagyobb eladó tétel (nem én tettem be, én még egyelőre tartom az enyéimet).
Sört azt inkább nem veszek mert nem szeretem.... De a horoszkopom azt mondja mára hogy ma jol amibe befektetek az nyereséges lesz. De szerintem ebből nem lesz semmi mert a horoszkopok baromságokat irnak:))))
lehet sört venni, abban nem lehet csalódni nagyot. de lehet eurót,vagy dollárt is. de ha csak részvényt akarsz venni, akkor talán érdemes a kis papírokra koncentrálni. hogy melyikbe? kicsit szerencsejáték (ezért nem írok konkrét javaslatot), de pl. abba, amibe mások is. csak figyelni kell. aztán venni. majd reménykedni :)
TIPPSAROK