Mondjuk ezt a mai GDP-t már 3 hónapja ismerjük. :o) Kétlem, hogy bárkit is felizgatna lelkileg egy 2. vagy 3. felülvizsgálat.
Bár még majd lehet visszaküldik kontrollra :o) :o) :o)
Nos nagyon úgy túnik jó lesz az az adat
Egyébként val.szeg váltunk egy egy olyan korszakba, ahol ez "micsigenbenmilyenkedvevanjoenak" jobbnál jobb és rendkívüli fontossággal bíró mutatóhegyek korszak már nem annyira érdekes
Jön a gyorsjentési szeszon.
Hm. Az azért lehetséges, hogyha ha mondjuk a Johnn Smith Hegyezünk zabot Napelemmel Rt
eredményvárakozásait 10%-al csökkentik ,akkor azt azonnal követi egy pl 30%os Richter esés.
.
Törölt felhasználó2008. 03. 27. 09:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Long párti lennék, ha nem lenne a délutáni GDP adat.
Nem tudom elképzelni, hogy optimizmusra adna okot. Kérdés a piac hogyan értékeli....
Nem szívesen kereskednék eme elv alapján :D
Bár a technikai elemzés is a múlt történéseiből következtet,de célszerű figyelembevenni hogy milyen a piaci környezet,amúgy ha kiszállásra akarnák felhasználni a következő 1-2 hó emelkedését akkor miért nem tettték ezt mondjuk 1-2 hóval ezelőtt amikor magasabban állt minden?
Visszanézve pár évet, rátéve az idei grafikont az ezelőttiekre hasonló időszakot(márc jan.1-ápr.30-ig) vizsgálva , arra a következtetésre jutottam, hogy most kb másfél hónapig emelkednie kellene a Bux-nak.
Ezt arra fogják kihasználni, hogy kiszálljanak a kispapírokból(MID-, SMALLCAP)...
olvastam, hogy a menőbb játékosok látványosan meghúzzák a vodkás üveget a start előtt, aztán kidobják az ablakon az előre bekészített tartalék kormányt ijesztésként. a még menőbbek nem a tartalékot dobják ki.
Aha értem.
Jó a gyáva nyúl verzió is.
Vices szokott lenni...
Fogjuk mindketten a kormányt kitartunk ,keményen feszültség az egekben..... és ekkor oldalról berongyol egy bazi nagy kamion.
:))
Törölt felhasználó2008. 03. 26. 17:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
jobban esett volna, ha azt mondod: azt is kezdd el venni!:))
TIPPSAROK