szoktam olvasni elemzéseket, megaztán rágódom én a dolgokon. tavaly nem is vettem részvényt, mert mindenki vette:))). 2006 május/júniust követően most léptem újra a rv. vásárlók táborába. az eladók sorait majd később erősítem. nem áll szándékomban sem az alját, sem a tetejét elkapni az árfolyamoknak, az alsó/felső 10 %-ot keressék meg az ügyesek. nemcsak, hogy nem áll szándékomban, nem is hiszem, hogy tudnám, mert nem használok indikátort, nincs is hozzá rutinom, inkább az elárazásra koncentrálok.
egyébként most tűnt csak fel, hogy nemcsak a mol, hanem a vicces matáv átlagáram is záró alatt van, előbbi jóval.
otp és tvk valóban mínuszos, otp átlagom a mai vétellel kicsivel 7300 alatt, tvk-m pedig a tegnapi akció miatt kicsivel 5900 felett pihen.
a furcsának tűnő, vagy valóban furcsa vételi kedvemet az időtáv indokolja.
vidáman veszem majd az OTP-t 6500, és a TVK-t 5000 Ft-ért. alig várom már:))
Fretek, Te szoktad figyelni azert a fontosabb nemzetkozi tozsdeket, Frankfurt, USA, stb ? Ezt csak azert kerdem, mert peldaul ezek nagyon leejton allanak. Korabban engem sem erdekeltek ezek a piacok, hypochondernek ereztem magam, ha veluk kezdtem foglalkozni, de azert volt egy par esemeny amikor megfertoztek, es azota a rabjuk vagyok, igaz csak tisztes tavolbol,mert hat azert a magyar piacunknak is van nemi identitasa, nemi sajatossaga ,amivel a tobbiektol elhatarolva produkal. De azok a tobbiek most akkori s nagyon leejtoznek,amire nem fogunk mi hastanccal replyzni, tobb mint szerintem.
az OTP csomagomhoz ma még vettem elég sokat (magamhoz mérten) délután, a TVK pakkot tegnap növeltem kicsit (ma időlegesen elengedtem a kezét). nem vagyok elégedetlen, mert azért összességében inkább állampapírban ülök:))). de szép lassan tolódik a súly a Gazda irányába.
ez most a vásárlás időszaka. az eladásé később jön. ha egyáltalán jön.
különböző szintek vannak nyilván képesség és tapasztaat alapján, de villogó vétel gomb 36K-nál, nos ennél több tudás talán nem is kell.
azt a tudatot meg valahogy elviseljük, hogy Barna szintjén is lehetne. A kérdés már csak az, hogy Barnus miként viseli a szerencsétlenkedéseinket. A többes szám első személyt most udvariasságból vegyétek királyinak.
Nincs ebben semmi kópés.
Ha két mondatot összerakod és belegondolsz elvileg logikus volt amit csináltam.
A gyakorlatban meg az is lehet, hogy korán zártam.
Ki fog derülni.
TIPPSAROK