de biza.... ;)
Ha lesz időd ugorj be hozzám egy kicsit......... egy kis bennfentesért.... ;) megírtam a tutit... ;) A frankót.... :) Olyan poziban ülök vaze, ami tiszta nyerő.... :))))) Ezt tudnia kéne mindenkinek.... kötelezővé kéne tenni mint a TB-t....... ;)
:DDD
"Ha te hívsz, lehet ütőlap (ezzel persze már az utolsó hívás előtt a betlidet buktad, "
Igy van, de ahogy a betliben ütöttél azt már nem játszák tovább hanem besöprik a lóvét tőled :) Ez olyan mint a sakk ahol bekaptad a mattot, Te meg azért szeretnéd még lejátszani a partit :) hátha beér a gyalogod és vezérré válik :)
spade, betlinél a 7-es akkor nem lehet ütőlap, ha nem te hívsz. Ha te hívsz, lehet ütőlap (ezzel persze már az utolsó hívás előtt a betlidet buktad, de lehet még más bemondott vagy csendes játék, amit viszont megnyersz - vagy másnak a csendes játékát rontod el ezzel)
az a szép az ultiban, hogy sokféle játékot nyerhetsz, bukhatsz egy partin belül, illetve zajlik párhuzamosan.
(Betliben alapesetben igazad van, de én úgy értettem nem csak a betlire vonatkozik az, hogy ha nincs adu, a 7-es nem lehet ütőlap)
Ígérem többet nem írok, amíg nem játszok egy betlit, valami szerencsés flótással.
TIPPSAROK