Az nem kif. Cst. Ha osszejonne a konfi febr. akkor elmeselnem de csak nagy vonalakban, mert ket ejszakara valo sztori volt a harom het alatt, fokepp az utso kosrhazban toltott het.
Nem volt semmi. Csak ket fobb pont.
Az okos fonokomnek nem volt utasbizt.
Ketto. Senki nem beszelt angolul a korhazban csak spanyolul.
Csak ennyit mondok a tobbi a fantaziadra van bizva.:)
Tudom Jp ez Murphy!
Valahanyszor magara hagyom egybol pajkoskodni kezd. Nem bir magaval.
De viszavagok kokemenyen. Februarban tokeemeles, amibol mar lehet jatszogatni, magyarul tobb lora is tenni, es beulni hosszabb tavokra, nem szejjel TDT-ni az agyam.
koszi Cst varom ezerrel. A leveleket megkaptam, de mind az 50 olvasatlanul fexik. Majd szerdan nyugodt korulmenyek kozt elolvasom mindet.
A teleles jo vol. +20 fok, napsutes, amit Tenerifetol elvar az ember, epp most vagom a videoanyagot. aludtam 3 orat az ejjel emiatt. De meg mindig nincs kesz. Amugy olvasd el a konfis topicot oda le van irva mi volt kb.
Szia elnokur! Ha te azt tudnad mirol maradtal te itt le !?! Huuuh...elemzesekbe nem mennek bele a jovot illetoen, figyelni kell a piacot mert a vilag legrosszabb kolyke.Ha egy napra ott hagyod mar rosszfat tesz a tuzre.Hat ha lemaradtal valamirol, akkor vigasztalodj ezzel ; A Tozsde orok !!
Udv.
Van valami alapja is ennek a esztelensegnek?
Visszaneztem a humit pl. Mar kezdegetett emelkedne dec vegen 25 korulre aztan szetvagtak mint allat. Amugy mi van a ceggel?
Az Ecot meg megertem, mert ott mar forrott a levego egy ideje emlexem ment a josolgatas ezerrel. Mi a helyzet a nagyokkal? Koszonik jol vannak? Ev eleji bullocska van most vagy trendelunk mar vegre?
hali mindenki!
Most van egy durvan fel oram gepkozelbe.
Beavatnatok hogy mirol maradtam le?
Amit biztosra tudok hogy a gaz biznisz megvolt, de ezt csak a radiobol tudom, ahogy latom, nem volt nagy hatassal a papirra, szal mar be volt arazva.
Megdobnatok egy kis osszefoglaloval az utobbi harom hetrol.
Humet, Eco... Meg egyeb finomsagok.
Koszke
Balta, igazan nincs mit. De ha erdekel www.phylaxia.spidernet.ro , es az oldal olvashato magyarul is. Eleg szecska egy web oldaluk van.Egy masik oldalrol jutottam annyira, hogy 10 -en vannak osszesen.Gondolom ebben benne van aki egy cigi mellett elsepreget az uzemben :)))
Hi Daxi!
tozsdecapakon küldtem neked privi üzit:)
Ha az ÁÉB venné akkor nagyot röhögnék:)
Törölt felhasználó2006. 01. 16. 14:35
Remélem a pénteki eladó eltűnt "örökre",és nem az amerikai ünnepi kaját eszi,hogy holnap ismét pofán verjen minket,egyébként meg ma kh adja eszetlenül,szerintem..
JP: Köszi, sajnos erre számítottam .( Na mindegy, ha újra összeáll az ECO-HUMET-NABI-PHYLAXIA négyes, akkor egy-két napon belül meglehet a 20%, anélkül csak a CEVA-per körül. A nálam járatosabbak azt márciusra emlegetik.
Balta, olvastam mar rola, de hogy most a ros vagy a hus sajtobol, tenyleg nem tudom.Hat nem egy big blue az biztos :-)), de az anyuci sem egy fejos tehenke, az is biztos.
TIPPSAROK