Az osztalékadó 25% jelenleg.
Egyelőre úgy tűnik az árfolyamnyereségadó 2007-től 5%, 2008-tól pedig 10% lesz. Jelenleg nincs.
A kormány tervei szerint 2007-től 10%-ra csökken az osztalékadó.
A 2006-os évre vonatkozó osztalékot 2007-ben fizetik ki a társaságok a tulajdonosoknak, viszont adózni még a 2006-os szabályok szerint kell, tehát 25%-kal, melyet azonban a 2007-ben bevezetendő 4%-os eho is terhel majd.
Ennek következtében az osztalék adó csak 2008-ban csökken, amennyiben a törvényben nem eszközölnek változást.
Megnézte mar vki hogy ha mindent eladnak akkor a core csomagoloanyagbol mennyi zs ketyeg beÜ van vmi fekete szam a vonal alatt? es ha van akkor a penzügyi mutatok hogy neznek ki? ezek szep hirek de engem a fundamentum erdekelne...
Ami a gyomromat egyre inkább megfekszi az a TVK. Ez csak addig képes emelkedni amíg hozzá nem veszek az amúgy sem szegény TVK portfólióhoz tovább rontva az átlagát. De lassan kivágom az egészet grrr.
Ami a gyomromat egyre inkább megfekszi az a TVK. Ez csak addig képes emelkedni amíg hozzá nem veszek az amúgy sem szegény TVK portfólióhoz tovább rontva az átlagát. De lassan kivágom az egészet grrr.
Törölt felhasználó2005. 12. 27. 16:36
Sziasztok,
remélem senki nem rontotta el a gyomrát az ünnepi evészet közben. :))
Én spajzoltam ma a meglévők mellé még a Plasztocskából, remélem meghálálja :) link
TIPPSAROK