Egyetértek AKS-el. Kívülről nézve - úgy gondolom - sajna van miért pironkodnunk... csak a fejünkre húzott demagóg-nemzeti-öntudat csukja miatt nem látunk tisztán...
Egyetértek AKS-el. Kívülről nézve - úgy gondolom - sajna van miért pironkodnunk... csak a fejünkre húzott demagóg-nemzeti-öntudat csukja miatt nem látunk tisztán...
jaja, de azért még kongatom a vészharangot, hátha
1. nem sz..pnak annyian a longokon
2. összegyűlnek az elégedetlenkedők egy kis forraltboros tüntetésre :)
3. jelentkezik egy prlamanti merénylő /persze csak viccből.../
4. vagy vmi értelmes megoldás születik...
de ezért tényleg jó poén volt.
hát nem jutott ilyen eszembe, no :)
most is csak annyira tllik, hogy:
Katt, majd ha nem leszel kazánfűtő, engem meg a hazaszeretet fog fűteni :)
ez is elég gyenge...
na, a tőzsdének aztán sok köze van a hazaszeretethez... :) látod a lényeget... patkányország patkánypolitikusai jól kimosták az agyad - látom, komoly (gyógy)demagógiai képzésben részesülsz (még mindig)
illyen egy lúzerországot! ahelyett, hogy egy kijózanító s...berúgást "elkönyvelnének", inkább rohadnak tovább a béka feneke alatt. nem csoda, hogy nálunk a kamatmarzs 2xese a nyugat-európainak.... hogy minden újítás, felfedezés, stb. külföldön valósul meg, még ha az ötletgazda magyar is... hogy béna bedolgozóország maradunk - nagy rakás ... az egész, csak sokaknak nincs viszonyítási alapjuk, hogy milyen is LEHETNE.
na mind1, a szemétdomb szemétdomb marad. :(
Szervusz tancs,
Hát most ez egy olyan dolog ,hogy egyszerűen nem bírtam tovább!Ma megint lekéstem a reggeli short lehetőséget 500 felettről (már kb 4 napja nem akar összejönni)! :(
Köszi a drukkolást!De ez egy annyira kicsi tétel ,hogy tényleg csak az ízéért léptem bele!
Untam már hogy fejben játszom le a pozikat! :)
könnyen lehet...
szvsz aki ilyenekre mozog rá, az a nyerő nagy részét adja a brokinak juti formájában, legalábbis hosszabb távon. meg ugyebár ki tudja, mikor állnak le a záróbeállítással az untik. előbb-utóbb csak felfogják, hogy semmi értelme - én pl. nagyon élvezném, ha a külföldieknek feltűnne, és itthagynák ezt a kőkorszaki országot :) /mondjuk egy sightseeing tour után bpesten személyesen is benyomást szereznének az itteni nívóról :) de úgy igazándiból a sűrűjébe... nyócker, mi1más :) aluljárók, terepjárók :) kutyák és patkányok, nyanyák és politikusok :) sejjj, meg is vinnék a hírét, hogy ez itt a balkán...)
TIPPSAROK