Persze, de aznapi döntéseimet már előző nap este, esetenkén korábban meghozom. Mégpedig úgy, hogy addig azért olvasgattam. Aznap illetve mikor a döntés már meghoztam nem tud eltántorítani szinte semmi és senki. Nyilván egy-két "bomba" hír a szó minden értelmében azért befolyásol.
Sőt, teljes piac szinten iránydöntés várható... Rich átviszi-e a 40K-t, vagy lefordul, OTP átviszi-e a 7K-t, vagy lefordul, MOL átviszi-e a 21100-at, vagy lefordul...
Most lefordulósnak tűnik...
amugy eddig nem nagy gáz, mert mint régebben már mondottam, ez most csak amolyan tanulopénz az equin... A héten tőkeemél lesz nálam...
Az egyik ebroki számlát ma végre megtom szuntetni... aztán szép fokozatosan megakarom a tobbit is... nem akarok egyszerre zárni mindent és kimaradni 1-1,5hétre a kereskedésből... má tiszta függő vagyok..::)))
Szvsz ma meglesz a MOL kitörés, a végsőkig beszűkült. Én a felfelére szavazok, vettem is belőle 21K alatt, de sajna ugyanakkora az esély lefelé.... 21K fölött nagyon adják.
Szoros stopp kell rá, úgy érzem... 20800 alatt zuhany.
hatit nem probáltam még és nem is naon van szándékomban... nem látok benne annyi lehetőséget... Persze ennek az is lehet az oka hogy nem tul sokat tudok róla... Én a befektetés és a TDT egészséges koktéljában hiszek... Vannak hosszutávu befektetéseim.... Fotex 2-3napra 10-15% Meg vannak hajmeresztő napi trédeléseim 4-5x ös tökiáttétellel... a mai nap az kész katasztrofa volt....:(((
Tbarna!Igazad van, de még sincs igazad... Hírek nélkul se nem lehet kereskedni... Az ajánlat egy dolog a lényeg a miértje, ahogy azt te is boncizgattad multkorában egy más témával kapcsolatban!!!
Utálom az ajánlásokat!Mindig osszezavarnak....
con 8000
BWM-Equi FEL
Fics 6666
vot még valki???
hogy a fenébe kereskedjen igy az ember... nyitottam longot is meg shortot is és egyedül álló modon mindkettővel buktam... ugy utálom ezeket az ajánlatokat hogy valami eszméletlen...az a legjobb ha az ember a saját feje után megy csak mikor jobbról is meg balrol is nyomják a suketelést... grrr
TIPPSAROK