Durva tételek vannak OTP-ben, 6600-on és 6590-en majd 100K (ők lehetnek Csányi bácsiék???), de nagyon tolják lefelé az eladók Fél órája még úgy nézett ki, 6650 közelébe visszajöhet, de mostmár jó, ha 6600-on zár.
Én csak arra alapozok hogy ennyi shortos a világon nincs mint most itt a piacon. Ezeknek valamikor zárniuk kéne. Bár a tegnapi záróárat szépen beállították minimumra. Az valami gusztustalan volt. Miután szépen megindult VOLNA szegény.
Ki a vér tudja? De Daxturbonak igaza lehet, általában ilyenkor a nap végén még jól beleadnak.
Mondom általában. Egyébként ma gőzöm sincs mit is csinál ez a piac.
Na most pont emiatt én meg nyitnék egy DT longot Molliban záróig. Persze csak elméletileg, csak a kiváncsiság kedvéért. Arp talán nem csap a kezemre ha csak elméletben jácom.:)
Bár Barnitól félek, és ő most itt is van.:))))
Csak annyit had kérdezzek, hogy most forgalom nélkül szöttyögünk lefele. Mi lesz ha megjelennek itt a nagyok, adnak vagy vesznek majd?
Szerintem most szivatás megy ezerrel, az árfolyamok lefele csúsznak, lassan de biztosan, a nagyok meg kivárnak, csak most nem tom mire. Remélem, arra, hogy eléggé lent legyen minden és vásárolhasanak.
Kiváncsi lennék most egy két "nagyokos" elemző véleményére, mondjuk Erste és Tsa, hogy tudjam mi nem várható. :)))
TIPPSAROK