Aks,
ha rám hallgatsz nem erölteted a 2006st még, mert nincs rendesen beárazva, csak jegyzésen tudsz kötögetni, majd kifutás után lesz reális...(eddig mindig így volt, lehet, hogy azért nem lesz.:)
csak akkor lesz jó, ha trendnél nyitod (akkor tök mindegy), múltban így volt...
Van hogy komoly jelentősége van. Persze nyilván csak rövidtávon. Ha nincs a Fitch csont nélkül beleveszek 6820-nál. Nem tudom, még megszámolom.Most elég gyászosan fest. Bár a forgalom nagy volt. ami néha felhívás egy keringőre...:)
Hát csúnyán visszaadták azt látom, egyébiránt valahova idevártam Fitch nélkül 16.25-kor volt egy 75. 000dbos kötés tudsz róla valamit? Az érdekelne, hogy át vagy önkötés volt?
Én is értek az időzítéshez. Egész nap tőzsdétől távol voltam. Zéró forgalmat kis eséssel Ezt jósoltam mára.Hiába ember tervez, Fitch végez:)
Ahogy elnézem egy kis pánik kivételével fegyelmezett eladás és vétel zajlott. Ószintén szólva a "hírek" alapján rosszabbat vártam.
Ahogy elnézem egy- két papír kifejezetten érdekes pályát írt le.
"mint kezdõnek egy kérdésem lenne:
van egy nyitott határidõs otp vételem 7530-on"
Aki kezdő létére ilyet csinál:
1 az vagy gyorsan tanul
2 vagy mazochista - fekete neccharisnyában - sok ütésnyommal a fenekén, ami tőlem kap.
Törölt felhasználó2005. 12. 06. 18:15
mint kezdõnek egy kérdésem lenne:
van egy nyitott határidõs otp vételem 7530-on
mit javasoltok(a tökön szúráson kívül) benyelni a veszteséget most, estleg várni hátha valamivel jobb lesz......
a tanácsokat belõre is köszönöm
AKS
-látszik a 0612 a petin, valami 16 kontr. volt a mai forgalom ha jól látom
-időzítés: ma 943-44 léptem ki a 950 shortból, ennél nehéz lett volna jobban összehozni :-)
- lehet tényleg nem kellett volna megjátszani, de ha nem teszem és beeset volna hát..., ennyi kockázatot megért szvsz
- a 950(60) - 970 (980) as matyi range-t azért meg lehetett már párszor játszani, nekem elég az az 1-1,5 % is, csak meglegyen.
de ha felveszed a kpfelvételi díj miatt már nem :)
főleg hogy egyes brokik mekkora díjjal b..ák meg a t+3-on belüli kpfelvéteket... matyi amúgy szüttyögős egy papír, nem? alig lehet vmit fogni rajta olyan mint egy etióp csaj... sokat spekulálsz DT-ben? mellette meg DKJ a fedezet? jöhet privátba is: marvin28@freemail.hu
(ide jöhetnek a könyveladási "szándéknyilatkozatok" is :)
veszek a szünetre még gyertyás elemzéseseket is, ha vki tud ajánlani/meg akar tőle válni
nehogy már csak a hócsatákról szóljon a tél (sielni max. dombról merek - be is b..na, ha egy jó kis shortgunról lemaradnék miatta :)
sztem vhol wellnessre elpattintom az üdülési csekkeket, aztán vissza a kellemes adrenalin-b..tató tőzsdére :) üdülési tippeket is várok amúgy :) de csak olyan időpontban megyek, amikor nincs kereskedési nap :) a mackópajtás jó pajtás)
Gepida, ne légy illúzióromboló :)
aki 5 éve DT-ezik, annak az időzétése olyan, mint egy svájci atomóráé :) máskülönben már nem lenne miből DT-eznie ...apropos, TDC-n jönnek az infók? 0612 bux van? 0612-ot ki látja? PETI-n bejön? (olyan régen loggoltam be az EQ-ra, hogy már nincs meg a jelszóm :))))))
lehet megint elkezdek petizni, úgyis bunkó mostanság a Q...-va annyukat - azért a zárót picit jobban is felhúzhatták volna, remélem hónap lesz egy kis visszateszt meg 0612 / 0603 buxika is. aki még használja vmelyik broki rendszerét, mondja már meg lszi, van-e a bux0512-n kívül más bux termin a rendszerükben? (IEB, Qu(rv)aestor nem mutatják, de kötni már lehet... csak vakon kissé car.)
TIPPSAROK