akkor már az otp-vel sem jártam volna sokkal jobban (na egy kicsit talán igen :) )
másik, miután elesett a 950-es támasz láttam benne fantáziát, nem baj: bukó nem lett, a mai vacsi árát meg bőven megtermelte,
holnap azért tovább figyelem
hati kifutásakor átkötik, vagy lezárják? mert az akkor durva shortzárás lesz (ha kitart a medve) vki kötött már 0612-t? úgy látom, még egyedi rv-ekben is csak a 0601 ill. jobb esetben 0603 létezik.
MÁS
Bárki lehet tőzsdés - egy befektető kalandjai a valutapiactól a tőzsdéig (bővített kiadás)
megéri a fáradságot? jó kis kariajándék lesz magamnak, de azért körbekérdezek. megvenném használtan is AZ ÚJ ÁRÁÉRT, ha vmi érdemi infót kapok az eladótól a 9. fejezettől a végéig (az előtte lévőt valszeg el se olvasom, régen más volt a tőzsde)
Előre is thx.
Tartalom:
1. A 80-as évek vége, a tőzsde újjászületése
2. A kárpótlási jegy
3. Értéktőzsde, árutőzsde, otc-piac (1994-95)
4. Az óriási bika (1996-97)
5. Tőzsdei hullámvasút: válságok és gyors felépülés
6. Ezredforduló: félelmek, remények, őrület és tragédia
7. 2001. Medve-odüsszeia
8. Napjainkig
9. Megszívlelendő tanácsok - alapvetések
10. Gyakorlati példák
Rövidítések, idegen szavak, tőzsdei szlengek
Tárgy- és névmutató
hát ez a matyi short nem az év üzletze volt kemény 2ft/db nyereség :))
nagyon alááltak 945-ön
a nap végén meg gondolom eljátszák a szokásos felrántást, valameilyk bef. alapunk nagyon bespájzolhatot belőle.
én akkor nem az otp-re modntam, hoyg rallizik, csendben meg azért vagyok meg van mit csinálnom, amúgy meg tiszta sor, hogy otp-t szivogatták fel rendesen, az már más kérdés hogy valaki meg foylamatosan önti
FHB , azert csavo nalam, mert a multkori kamatemelesi varakozas elott is megugrsztottak, es most meg ez a fitcses cucc is jot tesz a ft, es Jarai idegeinek, es az fhb nem akar fekudni.
na, 1 hirtelen felrántásnak örvendeznék, mer 0512-t zártam 800-on, uonnan meg 0612-t nyitnék, de a 830 után kifáradt a visszaráncigálás. van vki, aki már tud 0612-re megbízást adni? én még csak nem is látom az ajánlatokat, de adni már tudok :)
TIPPSAROK