a másik meg az arbitrázslehetőség a kamattartalommal... figyelitek a hatit????
Törölt felhasználó2005. 07. 26. 14:32
Kis forgalom mellett erősödünk... ez nem 1.sorban arra utal, hogy a brókercégek elkezdik felvásárolni a jelentések előtt? aztán majd továbbadják a külföldieknek, ha ömlik be a tőke? (mármint ez a tervük) ezért biztattak a TV-ben az eladásra, ami óta x%-ot (most nem nézek utána) erősödött is az index... szóval mostanában gyakran (-) a kamattarcsi, ami pesszimizmust is jelenthet, meg azt is, hogy nem longBUXba szállnak be, hanem cherry-pickingelnek, szelektálnak. yeehhaa 20800-as hati kötés!!!
jaaaaaajjjjjjjjjj a plast 1725,jaajjjjj most mi lesz,vegyünk gyorsan vegyünk gyorsan,DE HÁT MI MÁR RÉG MEGVETTÜK AMIT AKARTUNK,UGYE? :)))) szerintem...
Kedves Szegeny! "namarmost ezekben az intezmenyekben valthato az alabb emlitett fizetoeszkoz." ezt eddig is tudtam, én arra voltam kiváncsi, hogy ker.bankban is lehet-e. Amúgy pontatlan az infód, mert LZB pl. Passauban is van, ami közelebb van, mint Mü., (jó, én Bpesttől számítom) Felirat: (már bocs, hogy ennyire belekérdezek, de olyan nagy szakértőnek mutatkoztál, hátha tanulok én is vmit) nem Landeszentralbank volt a felirat véletlenül? (bocs, de te írtad... tudod, föderalizmus... BUNDESbank csak egy volt, az a Német SZÖVETSÉGI Köztársaság jegybankja, és hát tudod, nem mindegy, hogy Bundestag vagy Landestag.) Ne keverd mán a szőnyegtisztítást a szőnyegbombázással :) . szóval bocsásd meg nekem ama hibámat, hogy nem arra kértelek, méltóztassál felhomályosítani a ker.bankoknál fellelhető eme eshetőségről, és hogy 1általán tudatlanságommal megzavartalak páratlan gondolataidban :) reméltem, egy ilyen szellemi nagyság talán majd ad felvilágosítást, de csak kerülgeti ezt a témát, mint "Katze um den heissen Brei" :) Hadd kérdezzem mán meg: mi szted a ker.bank? (most olyan monetáris dógokba nem mennék bele, mint hogy milyen egy föderalista jegybanki szisztéma...) Simple und einfach: ker. bank
Tudod ez ugy van mint alabb is olvashato hogy minden nagyobb varosban van kirendeltsege a Nemet Nemzeti Banknak(Deutsche Bundesbank)feliratta l namarmost ezekben az intezmenyekben valthato az alabb emlitett fizetoeszkoz.Szegeny TE,puszi
saslik, minden bank NEM EGYENLŐ minden bankFIÓK tanulj meg olvasni de ha van vmi érdemi hozzászólásod (ami nem a másik fikázása) szívesen veszem... amúgy gratula a magas lovadhoz és az alacsony IQ-dhoz :) szép pár(t)osítás, menj politikusnak :) vagy ez páratlan számú? :))) . visszatérve az eredetiekre: kötve hiszem, hogy bármelyik bankba bemész Münchenben, válthatsz DM-et. De ha másképp tudod, szólj. Sztem ker. bankok nem vállalják azt, hogy minden (=bármely) fiókjukban válthastz, mert nem kötelező. LZB-ben igen. Ha rosszul tudom, akkor bocs. De ha nem érted a kérdést, akkor a válasz se lesz jó. Vágod?
TIPPSAROK